Handmaskers

12 Artikel
4
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Een ruwe huid? Handmaskers voor zeer droge handen

Er zijn vele redenen waarom handen wel een handmasker kunnen gebruiken. Droge lucht, sterke temperatuurschommelingen of veelvuldig handen wassen kunnen de gevoelige huidbarrière van de handen verstoren. Het resultaat: is een gestreste en droge huid, die gebarsten is of jeukt. Om de handen te ontlasten, is het gebruik van een handmasker een goed idee.

  • Handmaskers voor zeer droge handen: zwaar belaste handen worden gekenmerkt door een droge en gebarsten huid. Als een handcrème niet meer voldoende is, dan is een handmasker precies wat je nodig hebt. Wanneer het in voldoende mate wordt aangebracht, trekt het zachtjes in de huid en kalmeert het de handen op de plekken waar dat nodig is.
  • Handmaskers voor de nacht: handen die in het dagelijks leven veel te verduren hebben, hebben speciale zorg nodig. Een handmasker voor de nacht voorziet de tere huid van veel vocht en verzacht de ruwe en schrale huid zichtbaar.
  • Handmaskers als handschoen: het handmasker als handschoen is bedoeld voor de bijzonder intensieve handverzorging. Trek zo nodig de handschoenen aan en geef de huid verwennende en verzorgende stoffen zoals sheaboter, rozenolie, sandelhout of haverkorrelolie. De milde textuur in de handschoen wordt direct in de huid opgenomen en zorgt voor een langdurige verzorging.

De handmaskers zijn geschikt voor alle huidtypes en zorgen ervoor dat de huid er weer mooi uitziet en zacht aanvoelt. Bestanddelen zoals aloë vera werken herstellend, collageen voorkomt vroegtijdige huidveroudering en hyaluronzuur zorgt voor meer vocht. Dit betekent dat er voor elke behoefte een geschikt product is dat de huid optimaal verzorgt en kalmeert.

Hoe gebruik ik handmaskers?

Sommige handmaskers zitten in een tube of potje. Na de aanbevolen inwerktijd verwijder je het product met een tissue of spoel je het af onder stromend water. Andere handmaskers zijn verkrijgbaar in de vorm van een handschoen. De peelinghandschoen met masker kan gebruikt worden als een wegwerphandschoen en is gemaakt voor een fijn wellnessmomentje voor jezelf.

Afhankelijk van je behoeften breng je het handmasker voor de nacht of 's avonds enkele minuten op je handen aan. Sommige producten worden volledig opgenomen, andere moeten na de inwerktijd worden verwijderd. De handschoen met masker is echter bedoeld voor eenmalig gebruik. Draag de handschoenen tot de aanbevolen inwerktijd en gooi het product vervolgens in de prullenbak.

Verzorgende handmaskers kopen bij parfumdreams

Onze handen zijn ons visitekaartje. We verfraaien ze met ringen, lakken onze vingernagels en geven onze hand om iemand te begroeten. Een hand met een mooie huid laat dan altijd een verzorgde indruk achter. In onze webshop vind je verschillende handmaskers die stuk voor stuk zorgen voor een heerlijk aangenaam huidgevoel. Gemakkelijk aan te brengen en boordevol rijke bestanddelen zorgen ze voor magische handen die hemels zacht aanvoelen en ogen.

.