Oogmaskers & -pads

44 Artikel
18
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Een oogmasker heeft hetzelfde effect als een bezoekje aan de spa

Gun jezelf even wat rust na de alledaagse stress. Met een oogmasker verwen je niet alleen je gevoelige huid. Het leidt bovendien een moment van rust en ontspanning in. Terwijl de bestanddelen hun weldadige werking doen, waan jij je aan een mooi oord. Daarna voel je jezelf fris en ben je klaar voor de uitdagingen die komen gaan.

Waarom je jezelf regelmatig een paar oogpads zou moeten gunnen

De huid rondom je ogen wordt elke dag sterk belast. Een volwassen mens knippert tot 15 keer per minuut. Daar komen nog schadelijke invloeden van buiten, zoals milieuvervuiling en sterke instraling van de zon, bij. Daar komt nog bij dat de huid van de oogpartij bijzonder gevoelig is en snel neigt naar vermoeidheidsverschijnselen en rimpelvorming. Oogpads zorgen voor vochtigheid, verzachten zwellingen en behouden de natuurlijke elasticiteit van de huid. Daarbij kies je uit de volgende varianten je favoriet:

  • Oogpads: worden ook wel oogpatches genoemd. Je plakt ze onder je oog en ze ontvouwen daar volledig automatisch hun werking. Afhankelijk van de bestanddelen, reduceren ze plooitjes en geven vocht af.
  • Koelende oogpads: Kunnen ook in de koelkast worden bewaard om de werking te verbeteren. Ze helpen vooral tegen kringen om de ogen en zwellingen.
  • Oogmasker als crème: je brengt ze rondom je ogen op en na de inwerktijd bet je ze met een gezichtsdoekje zachtjes af.
  • Doekmasker: gedrenkt in waardevolle essences, vlijen deze oogmaskers zich aan je wangen. Terwijl jij je ontspant, droogt het doekje langzaam en geeft daarbij de bestanddelen aan de huid af.

Alle varianten hebben een ding gemeen: Als je het oogmasker eenmaal in je beautyroutine hebt geïntegreerd, wil je deze niet meer missen. Een goed verzorgde oogpartij opent je blik en straalt pure levensvreugde uit. Of het nu is als frisse start in de ochtend of na een lange dag achter de computer: met een oogmasker gun je jezelf een persoonlijke wellnessbehandeling.

Zo gebruik je oogpatches

Het gebruik van oogmaskers is doorgaans heel eenvoudig. Het handigst zijn daarbij oogpatches en -pads. Ze blijven vanzelf zitten en blijven ongeveer 15 minuten op hun plek. Ondertussen kun je het best je ogen gesloten houden. Neem even een momentje rust met je lievelingsmuziek en geniet van het idee dat je huid lekker verwend wordt.

Hoe oogmaskers je ondersteunen bij de persoonlijke verzorging

Oogpads geven op de eerste plaats veel vocht af: Bestanddelen zoals hyaluronzuur ondersteunen dit effect. Extra collageen helpt om de natuurlijke elasticiteit van de oogpartij te behouden, zodat je nog lange tijd indruk kunt maken met jouw oogopslag.

Zijn je ogen vaak opgezwollen? Gebruik dan verkoelende oogpads en voel hoe je gestressde oogpartij zich ontspant. Als je tegelijkertijd ook nog het milieu wilt sparen, kies dan voor herbruikbare oogpads. Deze kun je eenvoudig in de koelkast leggen en er tot 30 maal van genieten.

Ontdek nu oogmaskers bij parfumdreams

Ben jij toe aan een korte vakantie? Gun jezelf dan deze oogmaskers en de spa komt vanzelf naar je toe. Of het nu verzorgend, revitaliserend of verkoelend moet zijn: de kleine alleskunners staan te trappelen om jouw beautyroutine te verrijken. Vind een grote keuze aan oogmaskers op: parfumdreams.