Essence

3062
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

essence make up – cosmetica met een sterk karakter en een lage prijs

Aan het begin van deze eeuw richtte het echtpaar Christina Oster-Daum en Javier González in de Duitse deelstaat Hessen het cosmeticabedrijf Cosnova op, waartoe ook essence behoort. Dit tot groot genoegen van jonge en oudere consumenten. Dit komt omdat de producten van essence niet gericht zijn op een specifieke leeftijdsgroep, maar mikken op een brede klantenkring. Het aanbod is groot en de prijs gunstig. Maar wat maakt essence zo bijzonder?

Koop hoogwaardige producten van essence

De producten van essence zien er niet alleen aantrekkelijk uit, maar bieden ook topkwaliteit. Het aanbod is indrukwekkend. Naast producten voor een geslaagde make-up tref je ook Skin Care producten of kunstnagels aan. Het cosmeticabedrijf kent dus een gevarieerd aanbod van verschillende verzorgingsproducten. Alle essence producten zijn beschikbaar in trendy kleuren, hebben een hoge pigmentatie en zijn duurzaam geproduceerd. Zo voorkomt men verspilling en levert een waardevolle bijdrage aan het milieu.

  • essence teint producten: van primer tot foundation en poeder, essence biedt alle cosmeticaproducten die je hartje begeert. Naast producten die de teint extra naar voren laten komen, biedt essence eveneens een passend assortiment aan verschillende kwastjes of sponsjes. Daarmee kan je de make-up perfect aanbrengen en heel natuurlijke overgangen creëren.
  • essence oog make-up: het assortiment aan oog make-up van essence is groot. Mascara in verschillende uitvoeringen en liquid eyeliner zorgen voor dramatische momenten. Het assortiment oogschaduw verrast ieder keer weer met nieuwe trendy kleuren en texturen. Niet alleen mono-oogschaduw is in grote aantallen verkrijgbaar, maar ook oogschaduwpaletten. Wenkbrauwpotloden en kohlpotloden maken je make-up helkemaal af.
  • Lippenstiften van essence: de vele verschillende lippenstiften zien er interessant en kwalitatief hoogwaardig uit. Bijpassende lipliners en lipgloss maken het geheel af. Naar eigen wens kun je expressieve of discrete looks creëren. Tevens zijn er producten om gesprongen lippen te verzorgen en ze gereed te maken voor het aanbrengen van make-up.
  • Nagellak van essence: essence biedt tinten aan van licht tot en met zeer donker. Regelmatig worden opvallende en bonte tinten in het assortiment opgenomen. Ook de textuur laat je niet in de steek: de lak laat zich gemakkelijk aanbrengen en dekt uitstekend.

Alle essence producten zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn tevens gemaakt van 100 procent veganistische ingrediënten en vrij van parabenen, microplastics of PEG. Voor het cosmeticamerk is bovendien het dierenwelzijn van groot belang.

essence is meer dan enkel een cosmeticabedrijf

Als je het grote aanbod van essence nader bekijkt, zal je snel merken dat er voor elke smaak een geschikt product is. essence wil variatie bieden en tegelijkertijd haar klantenkring een hart onder het riem steken. Want ieder mens is individueel, mooi en uniek. Deze unieke schoonheid kan je onderstrepen en extra naar voren laten komen met passende make-up producten.

Het cosmeticamerk vindt het ook belangrijk dat hun producten beschikbaar zijn voor een betaalbare prijs en dat iedereen ze kan kopen. Daarom is essence niet alleen te koop in Duitsland, maar is het merk ook vertegenwoordigd in andere Europese landen, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika en het Midden-Oosten.

Maak kennis met essence en bestel online bij parfumdreams

Voor tal van cosmetische doeleinden heeft essence producten op de markt gebracht. Zo kan iedereen zijn eigen specifieke wensen vervullen als het gaat om gezichtsverzorging, make-up, manicure of parfums. Bij parfumdreams vind je een gevarieerd aanbod om te ontdekken en te testen.