Miss Sophie

16
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Miss Sophie's-producten voor schitterende nagels

Iedere beauty-lover kent het: afbladderende nagellak, die de hele look bederft. Die ervaring had ook de oprichtster van het bedrijf, Sophie, toen ze voor haar studie een tijd in Frankrijk verbleef. Haar nagellak was niet bestand tegen zand en zout water en zo ontwikkelde ze nog tijdens haar studie een innovatieve nagelfolie, die voor een verzorgde look zorgt, die lang mooi blijft. De merkboodschap van Miss Sophie’s is stevig verankerd in de visie van de oprichtster. Met haar Miss Sophie's-producten wil ze eraan bijdragen dat iedere vrouw zich goed voelt en vol zelfvertrouwen haar eigen, volledig individuele pad volgt. Met verzorgde nagels, die de beste kanten van iedere draagster benadrukken.

Miss Sophie's voor mooie nagels

Miss Sophie's-nagelfolie is de revolutie op het gebied van naildesign. Een bezoek aan een nagelstudio is daarbij niet nodig. Lange droogtijden zijn er ook niet, want de nagelfolie, ook wel nail wraps genoemd, kan dankzij de verschillende formaten passend op een nagel worden aangebracht en vervolgens in de gewenste vorm worden gevijld. De nagelfolie is verkrijgbaar in verschillende groottes voor vinger- en teennagels.

Het assortiment nagelfolie van Miss Sophie's omvat meer dan 100 verschillende kleuren en designs, zodat er voor iedere gelegenheid en iedere look de perfecte nagelfolie is. Naast effen folie heeft Miss Sophie's ook producten die de actuele trends weerspiegelen. Zo is er nagelfolie met de populaire ombre-look of met een modieus marble-design.

Producten van Miss Sophie’s: oog voor duurzaamheid

Alle producten van Miss Sophie's zijn dierproefvrij, veganistisch en gemaakt van recyclebaar materiaal. Ze zijn niet schadelijk en kunnen ook probleemloos tijdens de zwangerschap worden gebruikt.

De slogan van Miss Sophie's 'Het alternatief voor een nagelstudio' is veelzeggend: met de hoogwaardige nagelfolie kun je gewoon thuis je nagels een prachtige look geven. Daarbij bespaar je ook nog tijd, want er komt geen nagellak aan te pas, die urenlang moet drogen. Nadat je de folie hebt aangebracht en in de gewenste vorm hebt gevijld, seal je de nagel met een top coat – slechts één laag volstaat – en je look blijft 14 dagen lang en bij alle weersomstandigheden even mooi.

Koop Miss Sophie’s producten bij parfumdreams

Maak je look compleet met verzorgde handen en nagels. Met de innovatieve nagelfolie van Miss Sophie's behoort afgebladderde nagellak en gepruts met nagellak tot het verleden. Altijd op en top verzorgd en verkrijgbaar in meer dan 100 designs. Ontdek de grote keuze aan designs bij parfumdreams.