FOUNDATION

SKINCARE

LIPS

EYES

BRUSHES

BEST SELLER

bareMinerals

3
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

bareMinerals – Cosmetica op natuurlijke basis

Toen bareMinerals in de jaren 90 de eerste beautyproducten lanceerde, kon niemand nog vermoeden dat het merk sensationele successen zou beleven. Tot op de dag van vandaag staat de cosmeticaonderneming voor clean beautyproducten die parabeenvrij zijn en vrij zijn van minerale oliën en andere schadelijke ingrediënten. Het oogmerk richt zich met name op natuurlijke extracten, zoals die goed zijn voor de huid.

Met bareMinerals gebruik maken van het goede van de natuur

bareMinerals cosmetica biedt een breed assortiment van verschillende producten die op natuurlijke wijze de huid mooier maken. Hierbij maakt het merk vooral gebruik van pure mineralen, zodat zelfs gebruikers met een gevoelige huid kunnen profiteren van hoogwaardige cosmetica. Bovendien zijn alle productlijnen vrij van formaldehyde, microplastics, minerale oliën, triclosan of tricaraban.

  • bareMinerals Foundation: Het eerste product van de hand van bareMinerals was een loose foundation powder met SPF 15. Tot op de dag van vandaag mag het product zich verheugen in een grote populariteit en wordt het volgens de onderneming elke 18 seconden ergens op de wereld verkocht. Wat bijzonder is: De make-up bestaat uit slechts vijf ingrediënten die allemaal van minerale oorsprong zijn. Om van bindmiddel af te kunnen zien, is de foundation verkrijgbaar in poedervorm. Inmiddels zijn er 30 verschillende kleurschakeringen beschikbaar om de perfecte kleur voor elk huidtype te kunnen bieden.
  • bareMinerals oogmake-up: Naast losse Shimmer Eyeshadow biedt de cosmeticaonderneming ook Eyeshadow paletten aan. Ook deze artikelen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, maar zorgen voor een fascinerend mooie oog make-up. Ook zijn er natuurlijke tinten beschikbaar die in verschillende bruin-en beigeschakeringen zijn gehouden. Toch duikt bareMinerals nog wat dieper in de trukendoos en weet te verrassen met krachtiger kleuren als lila, rood of geel.
  • bareMinerals lip make-up: Verzorgde lippen nodig niet alleen uit om te kussen, maar voelen heerlijk zacht aan. Met een kleurrijke finish kan elk paar lippen op geslaagde wijze worden verfraaid. Hiervoor biedt bareMinerals cosmetica lippenstift, lipliners en glossbalm aan. Diverse teinten zorgen voor afwisselende looks die te allen tijde zorgen voor verleidelijk mooie lippen.
  • bareMinerals gezichtsverzorging: Zonder rijke gezichtsverzorging is geen enkele make-up goed aan te brengen. Om een goede basis te scheppen heeft bareMinerals passende producten ontwikkeld, die bij uitstek zijn toegesneden op de behoeftes van de huid. Ook serums, essences, cleansers en maskers behoren tot een serie van crèmes die de huid er niet alleen mooier uit laten zien. Ze dringen diep in de huid, reinigen de poriën, voorzien de huidlagen van vocht, verzachten zwellingen of eerste tekenen van veroudering van de huid.

Het assortiment van bareMinerals werd in de loop der jaren steeds groter. Wie houdt van natuurlijke en effectieve cosmetica zal hier zeker iets van zijn of haar gading vinden.

bareMinerals goedkoop aanschaffen bij parfumdreams

Om bareMinerals uit te proberen en te leren kennen biedt parfumdreams online een uitgebalanceerd palet van verschillende producten aan. Zo lukt het om de veelzijdigheid van het merk te ontdekken en goedkoop bareMinerals te kopen. Voor een prachtig mooie make-up die vrij is van hinderlijke ingrediënten.