Abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, tips van experts en nog veel meer!

Menu

Parfumdreams

Maskers tegen mee-eters

10 Artikel
PROMO

Clinique

Huidverzorging

Exfoliatieproducten

7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub

Blackhead Solutions

25,49 €

ADVIESPRIJS:39,41 €

125 ml (203,92 € / 1 l)
PROMO

StarSkin

Masks

Gezicht

3-Step Advanced Pore Cleansing

Sunset Stripes

5,95 €

ADVIESPRIJS:11,41 €

6 Stk. (0,99 € / 1 stuks)
PROMO

Clinique

Huidverzorging

Tegen onzuivere huid

Anti-Blemish Solutions Cleansing Mask

Anti-Blemish Solutions Cleansing Mask

23,70 €

ADVIESPRIJS:35,26 €

100 ml (237,00 € / 1 l)

SKINFOOD

Collectie

Egg White

Mask Pore

Mask Pore

15,00 €

100 g (150,00 € / 1 kg)
BIJNA UITVERKOCHT

Selfie Project

Gezichtsmaskers

Peel-Off Maskers

#Shine like an Angel

#Shine like an Angel

1,69 €

12 ml (140,83 € / 1 l)

SKINFOOD

Gezichtsverzorging

Cleansing

Deep Cleanse Pear Mint Mask

Deep Cleanse Pear Mint Mask

20,00 €

120 g (166,67 € / 1 kg)
BIJNA UITVERKOCHT

Mukti Organics

Gezichtsverzorging

Gezichtsmaskers

Antioxidant Deep Cleanse Masque

Antioxidant Deep Cleanse Masque

66,00 €

100 ml (660,00 € / 1 l)
BIJNA UITVERKOCHT
PROMO

Helena Rubinstein

Huidverzorging

Powercell

Instant Radiance Exfoliating Balm

Anti-Pollution Mask

75,27 €

ADVIESPRIJS:124,46 €

100 ml (752,70 € / 1 l)
BIJNA UITVERKOCHT

florence by mills

Skincare

Cleanse

Berry in Love Pore Mask

Berry in Love Pore Mask

25,95 €

96 g (270,31 € / 1 kg)

The Organic Pharmacy

Verzorging

Gezichtsverzorging

Cadeauset

Cadeauset

91,95 €

1 Stk. (91,95 € / 1 stuks)
BIJNA UITVERKOCHT

Mee-eters maskers: in een handomdraai verlost van mee-eters

Niet voor iedereen is de tijd van de mee-eters na de puberteit weer voorbij. Ook later in het leven kun je weer last van mee-eters krijgen, wanneer de huid te veel talg produceert. Met een masker tegen mee-eters kunnen de kleine zwarte puntjes, die hoofdzakelijk op de neus en kin te vinden zijn, worden verwijderd.

Mee-eters hebben verschillende oorzaken, zoals stress, hormonale schommelingen, geen juiste gezichtsreiniging of een huid die van nature vettig is. Mee-eters kunnen gaan ontsteken, wat absoluut voorkomen moet worden. Een masker voor mee-eters kan daarom een belangrijke stap zijn om de huid te zuiveren en reinigen en mee-eters voorzichtig te verwijderen.

Deze mee-eters maskers zijn er

Er zijn verschillende soorten maskers voor mee-eters, die tegen die zwarte puntjes kunnen helpen. Daartoe behoren:

  • Peel-off maskers: een masker dat mee-eters uit de huid trekt, is een populaire variant om deze onzuiverheden in de huid te lijf te gaan. Het crèmige of gelachtige masker wordt op het gezicht aangebracht, droogt daar vervolgens op en kan dan na 20 tot 30 minuten van de huid worden getrokken. Daarbij worden tegelijkertijd de mee-eters uit de huid getrokken. Vuil op de huid en in de poriën wordt op deze manier effectief verwijderd en de huid ziet er daarna fris en schoon uit. Heb je een zeer droge of gevoelige huid, dan kun je beter geen peel-off maskers gebruiken, omdat die de huid extra kunnen irriteren. Hier zijn mildere alternatieven beter, die de huid bovendien ook hydrateren. Peel-off maskers zijn het meest geschikt voor een vette of normale huid.
  • Maskers met actieve kool: actieve kool bindt vuil en overtollige talg en trekt onzuiverheden als een magneet uit de huid. Doorgaans wordt actieve kool gewonnen uit kokosnootdoppen, die voor een effectieve reiniging van de huid zorgen. Het masker wordt op het gezicht aangebracht, trekt in en kan vervolgens eenvoudig weer met water worden verwijderd.
  • Kleimasker: je kunt mee-eters ook verwijderen met een masker van klei, dat overtollige talg voorzichtig uit de poriën trekt en de huid bovendien voorziet van waardevolle voedingsstoffen. Met name de droge en gevoelige huid heeft veel baat bij kleimaskers, omdat die een goed alternatief zijn voor peel-off maskers en maskers met actieve kool.

Mee-eters maskers op de juiste wijze gebruiken

Voor je de mee-eters met een masker verwijdert, moet je eerst goed je handen wassen. Doordat je je gezicht met je handen aanraakt, komen er immers weer nieuwe bacteriën op de huid, die tot nieuwe ontstekingen en zwarte puntjes kunnen leiden. Ook moet je het gezicht hebben gereinigd, voor je het masker aanbrengt.

Wat voor soort masker tegen mee-eters je gebruikt, hangt af van welke toepassingswijze voor jou het meest praktisch is en van wat je huid goed verdraagt. Maar niet alleen het masker dat je gebruikt, is bepalend voor de ontwikkeling van mee-eters op je huid, ook de aansluitende verzorging.

Want na ieder masker moet je crème op je gezicht aanbrengen om de huid te voeden met waardevolle antioxidanten en mineralen en om haar te hydrateren. Het is daarbij cruciaal dat je een lichte crème gebruikt, zodat je zojuist gereinigde poriën niet opnieuw verstopt raken met vettige substanties.

Hoe vaak moet je een masker voor mee-eters gebruiken?

Hoe vaak je een mee-eters masker gebruikt, hangt af van de hardnekkigheid van je mee-eters en van je huidtype. Bij een normale of vette huid kun je gerust twee- tot driemaal per week een masker gebruiken, zonder dat de huid al te zeer uitdroogt. Bij droge huid volstaat het om het masker een- tot tweemaal per week te gebruiken.

Tip: breng het masker alleen op die plaatsen aan waar je huid daadwerkelijk last heeft van mee-eters. Zo voorkom je dat andere delen van je huid te veel uitdrogen.

Bij parfumdreams vind je een groot assortiment mee-eters maskers, waarmee je je gezichtsverzorging verder kunt uitbreiden.

Misschien vind je dit ook leuk

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube