Wenkbrauwserum

17 Artikel
656
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Wenkbrauwserum: mooie wenkbrauwen – gedefinieerde contouren

Hoe verzorgd je gezicht er uit ziet, hang niet in de laatste plaats van je wenkbrauwen af. Ze geven gelaatstrekken vorm en zorgen voor een open blik. Een wenkbrauwserum kan bij regelmatig gebruik de harde haartjes verstevigen. Hierdoor verbetert ook de dichtheid. Daarom zou het een vast onderdeel van je dagelijkse gezichtsverzorging moeten zijn.

Volle wenkbrauwen zijn niet alleen een teken van regelmatige verzorging. Ze verjongen ook nog eens je gezicht, doordat ze voor vaste contouren zorgen. Het gebruik van een serum voor wenkbrauwen is tegelijkertijd een uitnodiging om eens wat vaker te genieten van de aanblik in de spiegel. Het is eenvoudiger om dichtere wenkbrauwen in vorm te brengen. Hierdoor kunnen ze zich aan elke gewenste look aanpassen.

Deze effecten bereik je met een wenkbrauwserum

Denk jij dat het gebruik ervan gecompliceerd is? Integendeel: een wenkbrauwserum wordt geleverd met een handige applicator. Hierdoor doseer je met uiterste precisie waar jouw wenkbrauwen ze het beste kunnen gebruiken. Of je brengt het druppeltje voor druppeltje over de gehele lengte op en masseert het vervolgens zachtjes in. Bij dagelijks gebruik kun je jezelf al snel op de volgende successen verheugen:

  • Regelmatige groei: Lichtere plekken worden opgevuld met krachtige haartjes. De wenkbrauwen krijgen weer hun natuurlijke vorm.
  • Voller: frisse haartjes worden al tijdens de groei bekrachtigd en verenigen zich samen in meer volume.
  • Lichtere styling: Door het extra volume verloopt de dagelijkse styling sneller en bereik je meer natuurlijke resultaten.
  • Duidelijker contouren: volle wenkbrauwen benadrukken de uitdrukking van een gezicht en laten het er jonger uitzien.

Het serum voor wenkbrauwen komt het best tot zijn recht als je het gebruikt voordat je gaat slapen. In de nacht is de huid namelijk zeer ontvankelijk voor verzorgende substanties. Eerste effecten kun je verwachten na drie tot vier weken.

Zo gebruik je jouw wenkbrauwserum

Iedere verzorging start met een grondige gezichtsreiniging waarbij ook de wenkbrauwen worden betrokken. Gebruik hiervoor een product van jouw keuze. Wrijf hierbij niet te krachtig, want hierdoor kunnen frisse haartje makkelijk afbreken. Let er bovendien op dat je alle make-upresten volledig verwijdert. Daarna droog je jezelf goed af. Breng nu het wenkbrauwserum op met behulp van de applicator. Stelregel: minder is meer.

masseer het nu zachtjes in en laat het drogen. Belangrijk is dat het volledig is ingetrokken, voordat je in bed gaat liggen. Per slot van rekening moeten de waardevolle bestanddelen van het wenkbrauwserum op de juiste plek hun werking doen en niet in je kussen terechtkomen.

Deze bestanddelen verrijken het serum voor de wenkbrauwen

Plantaardige extracten als goudsbloem of rode klaver voorkomen het afbreken van de haartjes en voeden de wortels. Hoogwaardige oliën van lavendel, jeneverbes of gember stimuleren de groei van de wenkbrauwen. Biotine geldt als de schoonheidsvitamine bij uitstek. Geen wonder dat het ook niet mag ontbreken in een wenkbrauwserum. Het verleent de haartjes meer glans en versterkt de structuur.

Peptiden zijn verbindingen van aminozuren en zorgen eveneens voor krachtige wenkbrauwen. Sommige producten bevatten extra kleurstoffen, die ervoor moeten zorgen dat het lijkt alsof er meer volume is. Daarbij gaat het echter om make-up en niet om een wenkbrauwserum in verzorgende zin. Ook hormonen als prostaglandine moeten de groei van de haartjes ondersteunen.