Parfum, Cosmetica en Huidverzorging van Clinique

Clinique Parfum, Cosmetica en Huidverzorging

Clinique voor de huid

Clinique is een Amerikaans bedrijf dat in 1968 werd opgericht. Al van begin af aan worden de producten uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat er geen allergische reacties kunnen optreden. Naast huidverzorging en make-up heeft Clinique ook exclusieve geuren in huis zoals de cologne spray van Happy For Men of de Happy For Men hair&body shampoo. De Clinique geuren zijn er voor iedere gelegenheid en voor alle jaargetijden. Op het gebied van de verzorgende producten is het Clinique 3-stappenplan wereldberoemd: eerst zeep voor een grondige reiniging, dan lotion om de overbodige, dode cellen te verwijderen en tot slot een moisturizer voor een juiste vochtbalans van de huid. Deze eenvoudige, doch zeer effectieve formule geldt zowel voor heren als voor dames.

Clinique huidverzorging

Clinique heeft vrijwel alles op het gebied van huidverzorging. Zoekt u speciaal producten tegen een onzuivere huid, dan biedt Parfumdreams u de helpende hand door juist die groep producten bij elkaar te zetten. Alle producten op Parfumdreams zijn keurig gesorteerd. U vindt bij ons dus reuze makkelijk de verschillende Clinique gezichtsmaskers en gezichtsreinigers, de Clinique zonneproducten en de diverse reinigingsproducten. Alles wat u voor uw huid kunt gebruiken, heeft Clinique in huis. Of beter gezegd, heeft Parfumdreams in huis. Wij bieden alle Clinique producten immers in onze webshop aan, zodat u 24 uur per dag, zeven dagen per week uw handcrème, douchegel, gezichtsmaker of een ander product van Clinique kunt kopen.

Clinique make-up

De Foundation make-up producten van Clinique zijn kleurrijk en vrolijk. Ze hebben enkele dingen met elkaar gemeen: alle producten zijn 100% parfumvrij, getest op allergieën, dermatologisch ontwikkeld en vervaardigd van hoogwaardige ingrediënten. De huidverzorgingsproducten van Clinique bevatten geen parfum, geen parabenen en geen ftalaten. Dat is de kracht van het beroemde label uit Amerika. Voor een vermoeide huid, een rimpelige huid, een droge huid en alle andere soorten huid heeft Clinique wel een oplossing. Maak gebruik van onze handige zoekfunctie in de Parfumdreams webshop en vindt zo op eenvoudige wijze de Clinique producten die het beste bij uw huid passen.