Face mist

54 Artikel
32
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Face mist: een verfrissende spray om mee te nemen

Een weldadige face mist is niet zomaar iets dat je bij je draagt in de zomer. De lichte textuur geeft de huid een mooie glans en zorgt dat je er ontspannen en fris uitziet. Een face mist ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook goed aan. Als we koele gezichtsspray op onze huid sprayen, geeft dat net die verkwikking die we in de ochtend of tijdens een lange werkdag nodig hebben. Zo zijn we er klaar voor om elke uitdaging aan te gaan die op ons pad komt.

Face mist voor extra hydratatie

Als de huid uitdroogt, dan voelt deze onaangenaam gespannen aan of kan het zelfs voorkomen dat sommige delen van de huid gaan jeuken. De huid ziet er bleek uit en bij een blik in de spiegel komen we vermoeid en afgemat over. Dat hoeft echter niet te gebeuren. In een handomdraai kan de face mist zorgen voor de hydratatie waar de huid zo naar snakt. We voelen ons meteen alweer energiek en gemotiveerd.

Voor wie een gevoelige huid heeft, zijn er mooie alternatieven: een face mist met natuurlijke bestanddelen irriteert de huid niet onnodig. Onze klanten hebben bij parfumdreams de keuze uit tal van uitstekende producenten van natuurlijke cosmetica die hydraterende sprays bieden die goed worden verdragen en het gezicht optimaal verzorgen.

Het gebruik van een face mist is heel eenvoudig: zodra je klaar bent met je ochtendritueel en de gezichtsreiniging kun je de verfrissende face mist opspuiten. Daarna volgt zoals gewoonlijk de make-up. Je kunt ook gaan voor een face mist die na het beautyritueel als glanzende of matte finish moet worden opgespoten. Deze kan overdag worden gebruikt om je tussendoor snel op te frissen. Houd bij het opspuiten het product op ongeveer 20 centimeter van je gezicht en sluit ogen en mond. Als de gezichtsspray toch een keer in je ogen terechtkomt, kun je de spray er met water uitspoelen.

Waterspray – verfrist de hele zomer lang

Hoe erg verlangen we op warme zomerse dagen niet naar een verfrissende en verkoelende tinteling op onze huid? We kunnen helaas niet elke dag het water opzoeken en een frisse duik nemen. In plaats daarvan moeten we de bijvoorbeeld op kantoor de hitte verdragen. Het zou toch mooi zijn als we voor de benodigde verfrissing alleen even snel iets uit de handtas hoeven te pakken?

De waterspray kunnen we er telkens bijpakken als de hitte naar het hoofd stijgt. Juist bij zeer hoge temperaturen is het lastig om je lange tijd te concentreren. Wat extra verfrissing van het gezicht zorgt dat ook de concentratie en motivatie terugkeren.

De vloeistof wordt meestal verpakt in kleine spuitflesjes en kan daardoor overal goed mee naartoe worden genomen. Zo hebben we altijd een face mist bij de hand. Maar de watersprays hebben nog meer voordelen: veel producenten voegen een zonbeschermingsfactor toe aan de sprays. Zo wordt de huid beschermd tegen schadelijke uv-straling en kunnen we volop van de zomer genieten.

Hydraterende spray voor het gezicht met hoogwaardige bestanddelen

Vanzelfsprekend zit er in hydraterende sprays voor het gezicht meer dan alleen puur water. De sprays zijn daarnaast verrijkt met hoogwaardige bestanddelen die de huid na het opspuiten verwennen. Favoriete bestanddelen zijn:

  • aloë vera
  • hyaluronzuur
  • sheabutter
  • komkommerextract

Ze hebben een verfrissend effect en verzorgen de huid langdurig. Naast sprays die voor echte verkwikking zorgen, kun je ook gaan voor een kalmerende face mist die etherische oliën bevat. De geur van munt en melisse zorgt voor een echt weldadig gevoel. Kamille-extracten verminderen ontstekingen en onzuiverheden. Zo is er voor alles een bijpassende face mist.

Bestel verfrissende face mist online bij parfumdreams

Bij parfumdreams zijn er verfrissende, lichte watersprays en kalmerende gezichtsprays met etherische oliën verkrijgbaar. De selectie is veel uitgebreider dan alleen zomerproducten met een zonbeschermingsfactor. Iedereen kan hier het juiste aanvullende product vinden voor de dagelijkse verzorging van de huid.