Gezichtsmassage

34 Artikel
636
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Gezichtsroller – met de juiste tools een egale teint

Een gezichtsmassage is een uitgelezen kans om iets goeds te doen voor jezelf. Je kunt met de juiste tools in een handomdraai bijvoorbeeld vastgehouden water verhelpen. Hierdoor nemen zwellingen af en ziet het gezicht er frisser en wakkerder uit. Perfect voor als de afgelopen nacht weer iets te kort was en dit zich uit in de vorm van gezwollen ogen. Maar welk apparaat voor gezichtsmassage is het beste voor je huid?

  • Je handen: als je niets anders tot je beschikking hebt, streel je eenvoudig over je gezicht en oefen je hierbij een lichte druk uit. Dit stimuleert de doorbloeding en laat je ontspannen. Ook als je tegen de huid aantikt, wordt een zachte roze gloed op de wangen gestimuleerd.
  • Gezichtsroller: als ze van rozenkwarts of andere natuurstenen zijn, stimuleren ze de doorbloeding en zorgen ze dat de huid beter wordt voorzien van voedingsstoffen. Ideaal om jezelf te verwennen met verzorgende crèmes of serums. Voor een extra frisse opkikker kun je de gezichtsroller gedurende korte tijd in de koelkast leggen.
  • Gezichtsborstels: zachte borstels verwijderen dode huidcellen. Ronddraaiende bewegingen zorgen voor een roze teint. Zorgen voor een verkwikkend en aangenaam gevoel.
  • Gua Sha Face Moving Tool: ideaal om serums of oliën in de huid te laten doordringen. Glijdt zachtjes, verkoelt en kalmeert bij stress. De afgeronde vorm voegt zich naar de contouren van je lichaam en heeft een licht verstevigend effect.

Rimpeltjes gewoon wegmasseren? Dat gaat helaas niet. Maar een regelmatige gezichtsmassage kan het huidbeeld langdurig verbeteren. In de ochtend heeft dit een revitaliserend effect en wordt het gezicht optimaal voorbereid op verzorgingsproducten en make-up. 's Avonds begeleidt de gezichtsroller van rozenkwarts je ontspannen naar dromenland.

Waarom een dagelijkse gezichtsmassage deel moet uitmaken van je ritueel?

Gezwollen ogen en een doffe teint horen met gezichtsmassage al snel tot het verleden. Stenen beautytools zijn dankzij het helder gepolijste oppervlak zeer zacht voor de huis Bovendien kunnen ze bij huidirritaties wondgenezing stimuleren en bij stressgerelateerde hoofdpijn wat verlichting bieden.

Zo gebruik je een gezichtsroller van rozenkwarts

Vóór de gezichtsmassage moeten vuil, talg en make-up grondig worden verwijderd. Voordat de massageroller dus in contact met de huid komt, moet je deze eerst reinigen met een product naar keuze. Daarna breng je zoals gewoonlijk je serums, crèmes of oliën op. Nu begint de magie. De toverformule luidt: tegen de zwaartekracht.

Masseer met de gezichtsroller van rozenkwarts telkens van het midden van het gezicht naar buiten. Je kunt het beste onder de ogen beginnen. Daarna gaat het van de neusrug in de richting van de haaraanzet. Ga verder met de gezichtsmassage via de wenkbrauwen en naar de oren toe. Eindig tot slot bij de kaak, maar je kunt de massage ook nog uitbreiden naar hals en decolleté.

Vergeet niet om de roller na een gezichtsmassage telkens grondig te reinigen met warm water. Hierdoor voorkom je onzuiverheden van de huid. Maak zoals gebruikelijk je huidverzorgingsritueel af. Nu is je gezicht voorbereid op alle avonturen die de dag brengt of voor een ontspannen en goede nachtrust vol mooie dromen. Professionele tip: leg de gezichtsroller in de zomer 's nachts in de koelkast en geniet 's ochtends van het verkwikkende gevoel.

Shop artikelen voor gezichtsmassage bij parfumdreams

Of het nu gaat om gua sha, kristal of massagerollers: in onze shop ontdek je alle tools die je thuis kunt gebruiken voor een gezichtsmassage. Gun jezelf regelmatig een ontspannende massage en profiteer van een beter huidbeeld en een frisse teint.