Aftershave

69 Artikel
231
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Aftershave: voor een gladde mannenhuid

Een lekker ruikende aftershave mag in de badkamer van geen enkele verzorgde man ontbreken. Aftershave verfrist en kalmeert de huid na het scheren. Bovendien verspreidt aftershave een heerlijk mannelijke geur, die geen vrouw kan weerstaan. Maar, aftershave voor mannen kan nog meer. Naast de klassieke aftershave zijn er intussen tal van varianten met verschillende eigenschappen:

  • Aftershave als poeder: wordt met een sponsje na het scheren opgedaan. Blijft 's zomers aangenaam droog en is een weldaad voor de door de zon belaste huid.
  • Aftershavebalsem: voedt de huid na het scheren met waardevolle vetten. Aftershave balsem heeft een zeer rijke consistentie en bevat meestal geen alcohol. Daarom is het zeer aan te bevelen voor huid die 's winters snel droog wordt.
  • Aftershavelotion: ligt precies in het midden tussen klassieke aftershave en balsem: verfrissend en verzorgend, zonder daarbij te branden. Zorgt bovendien voor een soepel aanvoelende huid.
  • Aftershavegel: verfrist en hydrateert de extreem droge huid die na het scheren onaangenaam trekkerig aanvoelt. Maakt de poriën glad en is gemakkelijk aan te brengen.

Bij parfumdreams kun je voordelige aftershave kopen en daarbij profiteren van de enorme keuze aan geuren en producten. Want het is helemaal niet zo eenvoudig om uit al die varianten jouw favorieten te kiezen. Om je te helpen snel de producten te vinden die bij jou passen, vind je hier enkele tips voor het kiezen van de juiste aftershave voor mannen.

Aftershave online kopen – hier moet je op letten

In principe moet je altijd een aftershave kiezen die bij je parfum past. Daardoor wordt de geur op een heel natuurlijke wijze versterkt. Bovendien heb je daardoor veel minder kans dat de ene geur de andere overheerst of dat de geuren te opdringerig worden. Veel parfumproducenten bieden daarom complete verzorgingslijnen aan. Of je dan voor aftershave, poeder, lotion of balsem gaat, hangt af van de behoeften van je huid en van wat je van het product verwacht.

Voor een robuuste mannenhuid is een klassieke aftershave ongetwijfeld de beste keuze. Die biedt verkoeling na het scheren, ruikt heerlijk en desinfecteert kleine snijwondjes met alcohol. Dat is ook de reden waarom aftershave altijd wat brandt. Houd je daar niet van, ga dan voor een zachtere aftershavelotion. Die verfrist de normale tot licht gevoelige huid en maakt dat je gezicht verzorgd aanvoelt.

Jouw huid is gevoelig en wordt snel rood? Kalmeer hem dan met een aftershavebalsem. Die bevat nauwelijks tot geen alcohol. In plaats daarvan overtuigt hij door voedende bestanddelen, die de geïrriteerde huid kalmeren. Tegelijkertijd gaat hij roodheid tegen en versterkt hij het natuurlijke weerstandsvermogen van de mannenhuid.

Aftershave voordelig kopen bij parfumdreams

Een verzorgd gezicht is jouw visitekaartje. Het geeft jou het nodige zelfbewustzijn om iedere dag het beste van jezelf te geven. Je bent graag glad geschoren of hebt een perfect getrimde baard? Aftershave is iets waar de verzorgde man van nu niet zonder kan. Bij parfumdreams vind je het passende product voor jouw huidtype en jouw manier van leven.

Voor de finishing touch na het scheren doe je een klein beetje aftershave op je handen. Wrijf het goed uit en verdeel het dan over je wangen. Werk van boven naar beneden en vergeet je hals niet. Nu is er niets wat je nog tegenhoudt om de uitdagingen van het leven het hoofd te bieden.