Leave-in conditioner

49 Artikel
552
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Leave-in-conditioner: intensieve verzorging voor het haar zonder uitspoelen

Leave-in conditioners zijn tijdbesparende haarverzorgingsproducten die je na het wassen in plaats van een klassieke conditioner gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van crèmes, lotions en sprays en bevatten waardevolle ingrediënten die het haar voeden en hydrateren. De ultralichte formulering zorgt dat ze in het haar blijven om het intensief te verzorgen en tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Bovendien maken ze je haar heel makkelijk kambaar.

Voor wie zijn leave-in conditioners geschikt?

Ze zijn vooral geschikt voor belast haar dat snel droog wordt en gevoelig is voor gespleten punten. De conditioner en hydrateren het haar intens. Na gebruik ziet het haar er daardoor zachter en soepeler uit. De conditioner maakt de haarlengtes makkelijker kambaar en geeft het haar een intense glans.

Veel leave-in conditioners zijn ook geschikt als hittebescherming die het haar bij het gladmaken, föhnen of krullen tegen beschadiging beschermen. De ingrediënten vormen een onzichtbare filmlaag om elke afzonderlijke haar, sluiten het vocht in het haar in en beschermen het zo tegen hitte, schadelijke invloeden van buitenaf en uv-stralen. Een leave-in conditioner voor krullend haar geeft vermoeide krullen meer veerkracht en definitie. Bij parfumdreams vind je een ruim aanbod aan leave-in conditioners voor verschillende haarstructuren en behoeften van het haar.

Het leave-in product moet zijn afgestemd op de speciale eisen van jouw haar, want alleen zo werken de bestanddelen echt goed. Leave-in conditioners die geen onnodige toevoegingen als siliconen, sulfaten, parabenen, minerale oliën en paraffine bevatten hebben hun effectiviteit bewezen. Deze bestanddelen zouden het haar op lange termijn uitdrogen of irritaties van de hoofdhuid kunnen veroorzaken.

Hoe gebruik je een leave-in conditioner?

Verdeel na het wassen een kleine hoeveelheid van de leave-in conditioner over handdoekdroog haar en masseer het behoedzaam in de haarpunten. De haaraanzet moet je ontzien, omdat het haar anders te snel vet wordt en er onverzorgd uitziet. Een grove kam kan helpen om het product gelijkmatig aan te brengen. Daarna kun je je haar zoals gebruikelijk stylen.

Tip voor krullend haar: om krullen meer definitie te geven met een leave-in conditioner, kun je het product het beste royaal aanbrengen en je haar in middelgrote stukken verdelen die je dan op je wijsvinger draait. Houd het haar kort vast en geniet na het loslaten van extra veerkracht.

Koop een leave-in conditioner bij parfumdreams

Mooi haar heeft veel aandacht nodig. Bij parfumdreams vind je de juiste verzorging voor glanzend en verzorgd haar. Je kunt terecht voor een groot assortiment aan verzorgingsproducten voor alle haartypes.