Wedding Season: ontvang nu 25% korting*

Menu

Parfumdreams

Wimperlijm

12 Artikel

Wimperlijm voor een langdurig wow-effect

Valse wimpers zijn onmisbaar voor een verpletterende oogopslag. Maar ook natuurlijk ogende kunstwimpers zijn een prachtige aanvulling voor een betoverende oogmake-up. Voor beide varianten heb je één ding nodig: de beste wimperlijm die ervoor zorgt dat je valse wimpers lang en goed blijven zitten.

Verschillende soorten wimperlijm voor verschillende behoeften

Wimperlijm is er in verschillende soorten. Erg geliefd zijn de doorzichtige soorten. Ze laten geen opvallende sporen achter wanneer je wimperband tijdens het plakken een beetje verschuift. Witte lijm droogt ook doorzichtig op en heeft het voordeel dat je gemakkelijk kunt zien hoeveel lijm je aanbrengt op de wimperaanzet van je kunstwimpers. Zo voorkom je dat je te veel wimperlijm gebruikt. Wanneer bij je oogmake-up de eyeliner mag ontbreken, kun je het best transparante of witte lijm gebruiken.

Zwarte wimperlijm blijft ook als hij droog is zwart en vormt dan samen met een eyeliner een dichte aanzet, zodat je wimpers nog krachtiger uitkomen. Daarom is deze lijm ook alleen geschikt in combinatie met eyeliner, omdat de lijm dan, mocht hij uitlopen over de wimperrand, niet opvalt.

Levensduur van valse wimpers: van 24 uur tot meerdere weken

Afhankelijk van de wimperlijm en de samenstelling ervan blijft de wimperlijm minstens goed tot je 's avonds je make-up verwijdert. Sommige producten beloven ook een langere levensduur van twee tot drie weken, mits je je wimpers goed verzorgt. Voor het verwijderen van de wimperlijm kun je het best oogmake-up remover gebruiken die geschikt is voor waterproof make-up. Gebruik hiervoor een wattenschijfje en laat de remover kort op je ooglid inwerken. Vervolgens kun je de wimperband van binnen naar buiten lostrekken. Voor permanente lijm zijn er speciale removers, waarmee je deze langhoudende lijm goed kunt verwijderen.

Wimperlijm correct aanbrengen met een applicator

De kunst bij het opplakken van valse wimpers is de juiste hoeveelheid wimperlijm. Veel producten worden geleverd met een applicator, waarmee de lijm gemakkelijk op de wimperband kan worden aangebracht. Ook losse wimperhaartjes en smalle wimperstukjes kunnen gemakkelijker worden opgeplakt met een applicator. Een dun laagje langs de wimperband of op de aanzet van de losse wimperhaartjes volstaat om de valse wimpers vast te plakken.

Om wimperlijm zonder applicator of kwast aan te brengen doe je een klein beetje lijm op de rug van je hand en neem je zo de lijm op met de wimperband. Laat de lijm ca. 20 tot 30 seconden drogen voor je de valse wimpers op je wimperlijn plakt. Pas dan heeft de lijm zijn optimale kracht ontwikkeld en zo hecht hij sneller aan je ooglid.

Koop de beste wimperlijm voordelig bij parfumdreams

Parfumdreams biedt je niet alleen een groot assortiment kunstwimpers, maar levert je meteen ook de beste wimperlijm die bij jouw behoeften past. Of je nu het liefst doorzichtige of zwarte wimperlijm gebruikt, parfumdreams heeft het juiste product voor jou in het assortiment.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 28-05-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube