Haarklemmen & haarclips

45 Artikel
9
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Haarspelden en haarklemmen Onmisbare accessoires voor fixeren, spelden en stylen

Haarspelden en haarklemmen behoren tot de belangrijkste haaraccessoires die het stylen gemakkelijker maken. Bij parfumdreams vind je een ruime keuze aan haarclips die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Ze worden voornamelijk gebruikt om het haar te fixeren of op te steken. Chique modellen gemaakt van hoogwaardige metalen, in mooie designs of met rijke versieringen geven een eenvoudig kapsel net dat beetje extra. In een handomdraai kun je je look iets bijzonders geven.

Haarspelden: Eyecatchers voor je haar

Haarspelden zijn een populair haaraccessoire waarmee je je haar in een paar minuten elegant kan opsteken. Je kunt met de kleine haarclips afzonderlijke haarstrengen vastzetten of je gezicht met een enkele vastgezette lok meer contour geven . Door het klemmen geven de haarspelden het kapsel houvast en stabiliteit. Met bijzondere kleuren en exclusieve designs tillen ze je haarstyling snel op een hoger niveau. Populaire haaraccessoires zijn:

  • Haarclips met parels en strass-steentjes die een statement afgeven. Aan de zijkant achter het oor geven ze je kapsel een coole touch.
  • Tijdloze, mooie haarspelden in goud, zilver of leer die van een eenvoudige chignon of paardenstaart iets glamoureus maken.
  • Vintage haarspelden met bloemmotieven die meisjesachtige vlechten beter laten uitkomen.
  • Lange, gewelfde clips met een rijke versiering, die voldoende steun geven aan een knot of half-up.

Kleine haarspelden van metaal zijn geschikt om je pony aan de zijkant vast te klikken. Grote haarspelden met bijzondere vormen fixeren een eenvoudige paardenstaart. In tegenstelling tot een elastiekje houden de eyecatchers het haar goed vast zonder het af te knellen. De haaraccessoires bieden voldoende houvast zodat het haar goed blijft zitten.

Haarclips om te stylen en kleur te geven

Haarclips maken deel uit van de professionele kappersbenodigdheden en zijn onmisbare accessoires voor ambitieuze hobbystylisten. Ze maken het gemakkelijker om het haar te stylen, knippen en kleuren. Gebruik de haaraccessoires om afzonderlijke strengen in nat of droog haar te scheiden, draai ze losjes in als een slakkenhuis en klem ze vast op je hoofd.

De clips maken het makkelijker om aparte haarstrengen te scheiden. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om haarstrengen tijdens het verven of knippen aan de zijkant vast te zetten om je langzaam naar boven te werken. Gebruik je regelmatig krulspelden? De clips helpen je om je krulspeld goed vast te zetten.

Haarclips zorgen voor een goede fixatie zonder dat het haar wegglijdt of dat het haar wordt beschadigd. Ze zijn geschikt voor verschillende haarlengtes en -diktes. Sets van 6 tot 12 stuks zijn voldoende alle haarpartijen op het hoofd vast te zetten. De praktische accessoires zijn gemaakt van robuust metaal of plastic, zodat je ze na gebruik gemakkelijk kunt wassen. Dankzij het soepele veermechanisme kunnen ze gemakkelijk met één hand in het haar worden geschoven en net zo gemakkelijk weer worden losgemaakt.

Koop haarklemmen voor casual looks

Als je 's ochtends haast hebt, zijn haarklemmen het perfecte haaraccessoireom een losse paardenstaart vast te maken of je haar nonchalant op te steken. De klemmen hebben kunststof klauwen die perfect in elkaar grijpen zodat je haar lang blijft zitten zonder weg te glijden. Ze fixeren het haar zonder te trekken. De haaraccessoires zijn gemaakt van duurzaam, robuust kunststof in verschillende kleuren.

Met behulp van de geïntegreerde metalen spiraal kan je de haarklemmen met één hand openen en sluiten. Je creëert een bijzonder nonchalante look als je hem alleen in het bovenste deel van je haar zet en het onderste haar losjes laat vallen. Bij parfumdreams vind je haarklemmen in verschillende afmetingen. Minihaarklemmen zijn heel geschikt om aparte haarstrengen te fixeren. Iets grotere modellen bieden voldoende houvast voor halflang haar. Voor heel dik, lang haar zijn de grotere modellen bijzonder geschikt.