Krullend haar

121 Artikel
380
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Krulproducten: voor verzorgde en gedefinieerde krullen

Krullend haar manifesteert zich op verschillende manieren. Het is echter niet van belang of het gaat om zacht golvend haar of sterk kroesend haar: Alle soorten krullen hebben bijzonder rijke producten voor krullen nodig. Hiermee lukt het om je krullen te definiëren en ze tegelijkertijd intensief te verzorgen. Maar welke producten voor krullen hebben welke functie?

Producten voor krullen: een verzorgende shampoo met een hoog vochtigheidsgehalte

Een speciale shampoo voor krullen is onontbeerlijk om je haren zacht reinigen en de hoofdhuid te verzorgen. Deze producten moeten een milde tenside bevatten om je haar zachte reinigen en de hoofdhuid te verzorgen. De grote behoefte aan vocht wordt idealiter afgedekt door middel van ingrediënten als panthenol, glycerine of sheabutter. Nadat je alles grondig hebt uitgespoeld, komt er een ander product voor krullen in het spel.

Verzegel de schubbenlaag met deze producten voor krullen

Maar wees eens eerlijk: Wat is haarverzorging zonder conditioner voor krullen meerdere functies tegelijkertijd:

 • Verzorging: Tijdens het wassen zwelt de schubbenlaag iets op. De conditioner voor krullen sluit deze voorzichtig op zonder deze te belasten.
 • Houd de krullen gezond: Voedende ingrediënten, zoals proteïnen of plantaardige oliën, zorgen voor meer elasticiteit en houden tegelijkertijd het haar soepel.
 • Antiklit: Als je na het wassen je krullen doorkamt, bevordert dit haarbreuk. Met een conditionele in nat haar ontklit je moeiteloos de afzonderlijke krullen – met de vingers of met een kam.
 • Leave-in: Sommige conditioners hoef je niet meer uit te spoelen en genieten desondanks maximale doorkambaarheid.
 • Om je krullen na het wassen beter te beschermen, kun je ze in een microvezeldoek of een oud t-shirt wikkelen. Dit zorgt voor veel minder wrijving en droogt het haar op zachte wijze.

  Krullencrème – 2 in 1 voor gedefinieerde elasticiteit

  Heb je nog nooit een krullencrème uitgeprobeerd? Dan moet je hier snel eens verandering in aanbrengen. Dit product kan namelijk een echte gamechanger zijn op het gebied van de verzorging van je krullen. Het spendeert maximaal vocht dat elk krullenkapsel nodig heeft. Daarnaast zorgt een krullencrème voor meer een definitie en een natuurlijke look. Hiermee creëer je een zacht vallende haardos – zonder vervelende kroes maar daarvoor in de plaats met een indrukwekkende glans. Gebruik dit in handdoekdroog haar en definieren daarmee afzonderlijke krullen om het mooiste resultaat te bereiken.

  Haarverzorging voor krullen: Haarolie als finish

  Vooral droge krullen verheugen zich over een royale portie haarolie als afsluiting na het föhnen met een diffuserföhn. Dit verzorgende product voor krullen verzorgd met voedingsstoffen en verzegeld de vochtigheid intern. Je masseert de haarolie voor krullen zachtjes van onderaf in. Hierbij geldt: less is more. Vind langzaamaan de optimale hoeveelheid om een ongewenst olieachtig gevoel te voorkomen.

  Ontdek jouw haarverzorging voor krullen bij parfumdreams

  Of je nu parfumdreams vind je complete verzorgingslijnen voor jouw brutale krullen. Daarnaast shop je bijpassende stylingproducten voor gunstige prijzen. Krullenproducten wekken je haardos tot leven en schenken je een gedefinieerde look voor iedere dag.