Lipolie

6 Artikel

Lip oil voor zijdezachte lippen

Voor zachte, soepele lippen kun je meer gebruiken dan alleen lippenbalsem. Lip oil ofwel lipolie wordt steeds populairder. Dat komt doordat het werkt als directe remedie tegen gebarsten en droge lippen. Je kunt dit verzorgingsproduct met of zonder kleur kiezen. Je kunt het dus ook goed overdag dragen, zonder dat dit ten koste gaat van de directe verzorging.

Lip oil voor droge lippen

Verzorgende olie voor lippen is vooral in de winter een echte must. De olie biedt dankzij de hydraterende bestanddelen een zeer langdurige verzorging en hydrateert de lippen goed. Juist bij koude temperaturen en droge verwarmingslicht is het belangrijk om maatregelen te nemen ter voorkoming van gebarsten lippen.

Verzorg in de winter voor je het huis verlaat je lippen met een hoogwaardige lip oil om de lippen te beschermen tegen kou en invloeden van buitenaf.

Als masker 's nachts: intensief verzorgende lipolie

Van het regelmatig 's nachts dragen van een lipmasker met een hoogwaardige lip oil zijn kissing lips nog nooit slechter geworden. Kostbare bestanddelen als teunisbloem-, jojoba- en zonnebloemolie zorgen voor een intensieve hydratatie en laten de lippen er stevig en gezond uitzien.

Lip oils dringen 's nachts bijzonder diep in de dunne huid van de lippen en hydrateren deze goed dankzij de natuurlijke bestanddelen.

Scheurtjes, kloofjes en schilfertjes worden zo minder en bij regelmatig gebruik kunnen ze zelfs helemaal verdwijnen. De rijke lip oils stimuleren daarnaast celvernieuwing.

Als aanvulling op de dagelijkse make-up: olie voor de lippen in plaats van lipgloss

Lipolie verzorgt en laat een glanzende finish achter. Enkele hoogwaardige oliën voor lippen bevatten kleurpigmenten om je lippen nog wat extra glans te geven en ze te laten opvallen.

In tegenstelling tot lippenstift en lipgloss is lip oil zeer licht. Bovendien plakt lipolie niet. Je kunt het snel en eenvoudig aanbrengen. Ook op warme dagen hoef je het dus niet zonder een kleurtje op je lippen te stellen, want gekleurde lipolie voelt in de zomer aangenaam aan. Je hebt niet het gevoel dat je een zware lippenstift op hebt.

Lip oil als basis onder je favoriete lippenstift

Lip oil kun je ook gebruiken als basis voor lippenstift. Zo voorkom je dat de lippenstift je lippen snel uitdroogt en dat ze gaan barsten. Je lippen worden niet alleen soepeler, ook de lippenstift staat je nog beter. Laat de lip oil na het aanbrengen gewoon even kort intrekken en doe dan de lippenstift op.

Laat hoogwaardige lip oil door parfumdreams bij je thuisbezorgen

parfumdreams bezorgt jouw favoriete lip oil direct op het door jou gewenste adres. In de webshop kun je een keur aan hoogwaardige lip oils vinden met een glanzende transparante finish of met een mooi kleurtje. Bij de lip oils die je bij parfumdreams vindt, zijn natuurlijke bestanddelen en een intensieve verzorging gegarandeerd.