Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Scheerstandaards

4 Artikel

Waarvoor heb je een scheermeshouder nodig?

Een scheermeshouder is bij veel scheersets inbegrepen en is de perfecte aanvulling op een scheermes, een scheerkwast en een scheerkom. Hij biedt zowel het scheermes als de kwast goede support, zodat deze niet alleen optimaal kan worden bewaard. Ze kunnen in een scheermeshouder ook goed drogen, hetgeen ook belangrijk is voor de levensduur van de producten.

Per slot van rekening kan een scheermes roesten, als hij de hele tijd in het water ligt of nat is en ook de kwast kan niet tegen permanente vochtigheid. Mettertijd kan er zich schimmel vormen, waardoor je kwast onbruikbaar wordt – en dat is jammer, als je bedenkt dat het eigenlijk om een product gaat dat is bedoeld voor langdurig gebruik. Om die reden is een scheerstandaard nuttig, om zuinig om te springen met de hele scheeruitrusting en de levensduur te verlengen.

Van welk materiaal moet een scheermesstandaard gemaakt zijn?

Een scheermesstandaard heeft in de regel een verchroomd of vernikkeld oppervlak om bestand te zijn tegen vochtigheid en roest. Er zijn ook scheermesstandaarden van edelstaal of hout. In sommige scheermesstandaarden kun je je scheermes hangen in andere kun je hem neerzetten of zelfs schuin neerzetten.

Sommige scheermesstandaarden voorzien slechts in een houder voor de scheerkwast of het mes andere hebben er twee waarin je beide voorwerpen kunt hangen. Andere zijn zodanig geconstrueerd dat kommen ook een plekje vinden, zodat ook het vocht van de opgehangen kwast er in kan druppelen. Niet elke scheermeshouder heeft een hangconstructie – sommigen voorzien erin dat de kwast er in wordt gezet.

Met een scheermesstandaard zorg je voor een opgeruimde badkamer en kun je makkelijker een plek vinden voor je scheerequipment Ook zien veel scheermeshouders er optisch gezien mooi uit, waardoor je kunt zorgen voor een echte blikvanger in je badkamer.

Is het noodzakelijk dat het scheermes past bij de kwast en het mes?

Puur optisch gezien ben je bij de keuze van een scheermeshouder volledig vrij of je een standaard kiest die past bij je huidige uitrusting of dat je iets anders wilt. Heeft je scheerkwast een houten handvat of wil je toch liever een scheermeshouder van edelstaal? Geen enkel probleem: deze combinatie kan er uitstekend uit zien.

Er zijn ook bedrijven die optisch bij elkaar passende scheermesstandaarden, scheerkwasten, scheermessen en scheerkommen aanbieden. Als je alles van een merk koopt heb je in de badkamer haast een designstuk staan dat er optisch uitstekend uitziet. Het hoeft echter niet. Je hebt vrije keuze op het gebied van vorm, kleur en materiaal – alles is geoorloofd, zo lang jij het maar mooi vindt.

Let op de grootte van je scheerstandaard

Wat wel belangrijk is, en daar moet je zeker op letten, dat jouw kwast en mes qua maatvoering in de houder van de scheerstandaard passen.

Weliswaar werken de meeste aanbieders met standaard maatvoering, maar als de steel van je kwast een dik handvat heeft, moet je voordien goed kijken of deze ook daadwerkelijk in de scheermeshouder past.

Dit geldt met name als je kiest voor een houder met een sterke focus op design. Let daarom op de grootte en maten die de fabrikant aangeven en pas je aanschaf daar op aan.

Scheermeshouders kopen bij parfumdreams

Bij parfumdreams heb je een grote keuze aan verschillende scheermeshouders in verschillende designs, groottes en verschillende materialen. Je kunt een losse scheermeshouder afzonderlijk kopen of hem direct kopen met de bijbehorende uitrusting, zoals kwast en mes.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube