Wedding Season: ontvang nu 25% korting*

Menu

Parfumdreams

Gel Nagellak

11 Artikel

Gelnagellak – langdurig verzorgde nagels

Perfect gelakte nagels zien er altijd verzorgd uit, of ze nu een natuurlijke tint of klassieke rode kleuren hebben, of knalbont zijn. Met gelnagellak gaat een droom in vervulling voor iedereen die wenst om een nagellak te dragen die lang houdt, ook als handen en voeten sterk worden belast.

Gelnagellak kan je gemakkelijk thuis aanbrengen, net zoals gewone nagellak. Ze hebben echter een andere textuur, die de nagellak wat dikker maakt Je hebt dus iets meer geduld nodig als je de nagellak aanbrengt. Dat wordt echter beloond met prachtige en perfect dekkende kleuren.

De voordelen van gelnagellak met en zonder UV-licht

Er zijn twee soorten gellak: in de eerste plaats de UV-nagellak, die met behulp van een speciale lamp moet worden uitgehard. Het is weliswaar duurder in aanschaf, maar wie regelmatig gelnagellak wil gebruiken, bespaart met deze methode tijd. In de tweede plaats is gelnagellak populair voor gebruik thuis, die uithardt bij gewoon daglicht.

Opdrogen met of zonder UV-lamp? Beide methoden hebben voordelen. Het volgende overzicht moet dienen als een hulpmiddeltje bij het nemen van een beslissing.

  • UV-nagellak houdt langer dan gelnagels die zonder een speciale lamp werden uitgehard.
  • Het uitharden onder een UV-lamp gaat sneller en gemakkelijker, al zijn de benodigde accessoires duurder.
  • Voor het gebruik thuis is er speciale gelnagellak die gewoon in de open lucht opdroogt, hoewel dit relatief lang duurt. Voor een echt mooi resultaat moeten meerdere lagen worden aangebracht, die stuk voor stuk goed moeten drogen.
  • Als de gellak zorgvuldig wordt aangebracht en de nodige tijd krijgt om uit te harden, houdt deze aanzienlijk langer als gewone nagellak.

De innovatieve nagellak heeft een textuur die ervoor zorgt dat je nagels lange tijd geweldig mooi blijven. Meestal moet gelnagellak pas worden verwijderd, als de nagel dusdanig gegroeid is dat er een lelijke kale plek ontstaat.

Zo lukt de manicure met gelnagellak

Om ervoor te zorgen dat de nagellak perfect houdt, dienen de nagels voor het aanbrengen grondig van vet en vuil te worden ontdaan. Knip je nagels en vijl ze zoals je wilt. Pas dan wordt een laagje base coat, dus een eerste laklaag, aangebracht. Zodra deze droog is, begin je met het lakken van je nagels. Breng de gewenste gelnagellak aan in dunne laagjes. Je sluit af met een topcoat, als de nagellak volkomen uitgehard is.

De transparante topcoat is verkrijgbaar met verschillende eigenschappen. Hij kan de nagellak er mooi glanzend of mat uit laten zien. Hij is eveneens verkrijgbaar met verschillende extra effecten, zoals bijvoorbeeld glitters. Zijn belangrijkste taak is het echter om de gelnagellak extra tegen beschadigingen te beschermen.

Koop gelnagellak bij parfumdreams

Of het nu decente nude-tonen zijn, geheimzinnig zwart, vrouwelijk rood of vrolijke kleuren: gelnagellak is verkrijgbaar in vele kleuren en zelfs als set. Prachtige UV-nagellak of gelnagellak biedt fantastische kleuren en is bovendien bestand tegen krassen en afbladderen.

Nagels met een gellak helpen om er op je werk, bij het sporten en in je vrije tijd altijd verzorgd uit te zien. Als je geen kleur kunt kiezen uit het grote aanbod, kun je natuurlijk combineren: Lak je nagels in verschillende kleuren, waar je maar zin in hebt. Als je handig combineert, kun je op deze manier mooie effecten creëren. Laat je inspireren door ons omvangrijke assortiment gelnagellak !

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 28-05-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube