Tegen roodheid

15 Artikel
48
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Gezichtsverzorging tegen roodheid kopen – voor een egale huid

Roodheid in het gezicht is geen zeldzaamheid. Rond vier miljoen mensen in Duitsland hebben een roodachtige huid. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een milde gezichtsverzorging tegen roodheid werkt kalmerend op de gestreste huid en zorgt ervoor dat hij weer zijn oude glans terugkrijgt.

Ontdek kalmerende gezichtscrème tegen roodheid

Roodheid in het gezicht is vaak een teken dat de huid gestrest en droog is en niet goed in zijn vel zit. Hier zijn veel redenen voor – van droge lucht via schadelijke stoffen tot innerlijke onrust. Om je gezichtshuid in deze periode zo goed mogelijk te ondersteunen moet je met behulp van speciale gezichtsverzorging tegen roodheid zo goed mogelijk tegemoet komen aan deze behoeftes. Het kan wel tot acht weken duren voordat je rode huid volledig is hersteld. Gedurende deze periode zijn de betrokken huidgedeeltes zeer gevoelig en geïrriteerd.

Een gezichtscrème tegen roodheid wordt voorzichtig op het gezicht opgebracht en ingemasseerd. Naar behoefte kun je een anti roodheid crème tot twee keer per dag gebruiken. Om je rode huid te ondersteunen, verdient het aanbeveling om gebruik te maken van hydraterende crèmes. Deze moeten vrij zijn van conserverings- en geurstoffen, omdat ze de gevoelige huid extra kunnen irriteren. Bovendien is een crème met een grote lichtbeschermende factor zinvol, om de aangedane huid te beschermen tegen extra imitaties.

Anti roodheid: Crème, reiniging en dergelijke voor het verzorgingsprogramma

`

Het optimale verzorgingsprogramma tegen roodheid is bijzonder voorzichtig. Per slot van rekening moet de huid voldoende tot rust komen en zich herstellen:

  • Omdat bij een rode huid de beschermingsbarrière verstoord is, verdient het aanbeveling om te kiezen voor een gezichtsverzorging tegen roodheid die preventief werkt en de natuurlijke bescherming van de huid behoudt. Hiervoor zijn alle pH-neutrale reinigingsproducten geschikt.
  • De reiniging bij een rode huid moet mild gebeuren: Een milde wasgel of een reiniger met crème-achtige substantie reinigt de huid zacht maar grondig.
  • Roodheid duidt bovendien vaak op een ontsteking van de huid: Om hulp te kunnen bieden, kan een ontstekingsremmende chemische peeling, zoals BHA helpen om de huid weer te kalmeren. Chemische peelings met peelingdeeltjes daarentegen moeten worden vermeden om de huid niet te belasten.

Koop goedkope huidverzorgingsartikelen tegen roodheid: Ontdek het grote assortiment van parfumdreams

Meer frisheid en uitstraling: De juiste gezichtsverzorging tegen roodheid vermindert huidirritaties en geeft vocht af. Ontdek in het grote assortiment van parfumdreams hoogwaardige anti roodheid crèmes, milde reinigingsproducten en voedende serums. Bestel je favoriete producten eenvoudig in de online shop of onderweg via de parfumdreamsapp.