22% * besparen + 10% korting met premium

Menu

Parfumdreams

Scheerschuim & -gel

2 Artikel

Scheerschuim voor heel zachte scheren

Elke scheerbeurt kan een belasting zijn voor de huid. Toch willen we gladde benen hebben. Vooral in de warme maanden, als men schaarser gekleed is, willen veel mensen een fluweelzachte huid zonder haren. Met de passende scheerverzorging wordt de huid bij een een langdurige scheerbeurt echter ontzien en zelfs verzorgd.

Welke scheerverzorging is voor mij geschikt?

De verschillende producten rond scheerverzorging hebben allemaal één doel: je de zachtste en gladste scheerbeurt geven. Of je nu kiest voor scheergel, scheercrème of scheerschuim is vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur. Probeer gewoon welke textuur jij het prettigst vindt.

  • Scheerschuim: Deze klassieker is bijzonder populair. Het luchtige schuim komt rechtstreeks uit de dispenser en heeft het voordeel dat het het scheermesje niet verstopt door de fijne textuur.
  • Scheergel: uit de dispenser komt een gel, die verandert in een fluweelzacht schuim. Het is vrij stevig en blijft daarom bijzonder goed op de huid zitten.
  • Scheercrème: een crème die verandert in zacht scheerschuim is perfect voor de gevoelige huid. Het is ook ideaal voor op reis, omdat de crème gemakkelijk in een kleinere houder kan worden meegevoerd.

Scheerschuim voor de schaamstreek – een heerlijke verzorging voor een gevoelige plek

Het scheren van de schaamstreek kan bijzonder lastig zijn. Ten eerste, de huid is hier erg gevoelig. Bovendien mag de zure omgeving rond de schaamstreek niet worden blootgesteld aan irriterende stoffen die de balans zouden kunnen verstoren. Een speciaal scheerschuim voor de schaamstreek houdt rekening met deze factoren en maakt het scheren van de schaamstreek bijzonder eenvoudig en zacht.

Het kopen van scheerschuim voor iedere huidtype op parfumdreams

Naast de juiste scheerschuim is natuurlijk ook een goede scheermessen en scheerapparaten essentieel voor een grondige en huidvriendelijke scheerbeurt. Deze en nog meer producten voor een fluweelzachte huid vind je voor geweldige prijzen op parfumdreams. Laat je favoriete producten gewoon thuis bezorgen en geniet van een gladde en verzorgde huid.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 24-06-2024.


***De premium korting geldt niet voor cadeaubonnen. Alle andere voorwaarden kun je vinden op www.parfumdreams.nl/parfumdreams-premium

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube