Met spf

29 Artikel
33
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Gezichtscrème met zonbescherming online kopen – voor een perfect beschermde huid

De warme zonnestralen genieten en daarbij je huid voorzichtig bruin laten worden – in de zomer maakt de zon ware gevoelens van geluk los. Maar als de huid niet goed beschermd is, riskeer je snel een verbranding. Hoogwaardige gezichtsverzorging met zonbescherming is daarom onontbeerlijk en op de juiste manier opgebracht zorgt het voor een zonovergoten huid zonder dat deze verbrandt.

Gezichtscrème met UV bescherming voor een mooie teint

Beschermende gezichtsverzorging met zonbescherming is verkrijgbaar in verschillende beschermingsfactoren. De zogenaamde zonbeschermingsfactor varieert daarbij tussen 5 en 50+ en doet een uitspraak over hoelang de betreffende gezichtscrème met zonbescherming de huid effectief kan beschermen tegen de zon. Hierbij speelt echter ook de eigen bescherming van de huid een grote rol.

Zonbescherming: Beschermende verzorging voor een mooie teint

Beschermende gezichtsverzorging met zonbescherming is verkrijgbaar in verschillende beschermingsfactoren. De zogenaamde zonbeschermingsfactor varieert daarbij tussen 5 en 50+ en doet een uitspraak over hoelang de betreffende gezichtscrème met zonbescherming de huid effectief kan beschermen tegen de zon. Hierbij speelt echter ook de eigen bescherming van de huid een grote rol. Gezichtsverzorging met zonbeschermingsfactor kan in de volgende categorieën worden ingedeeld:

  • lichte zonbescherming: Gezichtsverzorging met zonbeschermingsfactor tussen 5 en 10
  • middelzware zonbescherming: Gezichtsverzorging met zonbeschermingsfactor tussen 15 en 25
  • hoge zonbescherming: Gezichtsverzorging met zonbeschermingsfactor tussen 30 en 50
  • zeer hoge zonbescherming: Gezichtsverzorging met zonbeschermingsfactor 50+

Daarbij geldt: Hoe hoger de zonbeschermingsfactor van de gezichtsverzorging met zonbescherming is, hoe langer de huid is beschermd tegen de UV-straling van de zon. De al eerder genoemde eigen bescherming kan slechts eenmaal worden verlengd. Om die reden is het zo belangrijk om zonnebrandcrème de hele dag door telkens weer opnieuw op te brengen.

Goedkoop dagcrème met zonbeschermingsfactor kopen – ontdek de grote keuze bij parfumdreams

Of het nu is voor in de tuin, tijdens de zomervakantie aan zee of de zonnige dagen in de winter: gezichtsverzorging met zonbescherming is een must en hoort bij elk beautyritueel. Ontdek in het grote assortiment bij parfumdreams een dagcrème met zonbeschermingsfactor die voldoet aan de eisen die jouw huid eraan stelt. Bestel je nieuwe zonnebrandcrème eenvoudig in de online shop of onderweg via de parfumdreamsapp.