Wedding Season: ontvang nu 25% korting*

Menu

Parfumdreams

Wenkbrauwpoeder

10 Artikel

Wenkbrauwpoeder: de zachte filler voor je wenkbrauwen

Wenkbrauwpoeder is een wenkbrauwmake-up die heel makkelijk is aan te brengen. Wenkbrauwen kunnen met poeder in een handomdraai in vorm worden gebracht. In tegenstelling tot wenkbrauwpotloden vereist poeder geen geoefende hand. Zelfs wie niet artistiek begaafd is, kan hiermee perfecte wenkbrauwen creëren.

Wenkbrauwpoeder zorgt voor een subtieler resultaat in vergelijking met een potlood. Het wekt niet de schijn van losse haartjes, maar laat de wenkbrauwen er donkerder uitzien. Het poeder blijft op de huid en de fijne haartjes zitten, waardoor een optisch effect ontstaat dat veel weg heeft van een schaduw. Om ervoor te zorgen dat er na het aanbrengen van wenkbrauwpoeder een duidelijk effect zichtbaar is, moeten er echter wel een bepaald aantal haren aanwezig zijn. Als de wenkbrauwen zeer dun zijn of duidelijk open plekjes hebben, dan is een andere vorm van wenkbrauwmake-up meer geschikt, bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood.

Waar moet je bij wenkbrauwpoeder op letten?

Poeder heeft eerder de eigenschap om de huid te laten uitdrogen. De fijne bestanddelen van poeder blijven op de huid zitten en absorberen vocht en vet. Daarom is wenkbrauwpoeder ideaal voor een vette of gemengde huid. Poeder accentueert niet alleen de wenkbrauwen, het absorbeert ook overtollig vet en geeft de huid op die manier een mooie matte uitstraling.

Bij het gebruik van wenkbrauwpoeder moet je je realiseren dat poeder bij wenkbrauwen niet dezelfde dekking oplevert als een potlood of een gel. Wie heel lichte wenkbrauwen heeft of de kleur van de wenkbrauwen met behulp van make-up wil veranderen, kiest in dat geval liever een wenkbrauwgel. In tegenstelling tot wenkbrauwpoeder vereist wenkbrauwmascara enige oefening, maar het verbergt de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen goed. Wil je echter ‘s ochtends bij het opmaken snel en gemakkelijk je wenkbrauwen accentueren, dan is poeder een goede keuze.

Kies de juiste kleur bij wenkbrauwpoeder

De kleur van de wenkbrauwen is bij de meeste mensen iets donkerder dan het gewone haar. Om de kleur van het poeder niet onnatuurlijk te laten lijken, mag deze slechts iets donkerder te zijn dan de haarkleur. Het is ook belangrijk rekening te houden met je huidskleur bij het kiezen van de kleur van het poeder. De wenkbrauwen dienen altijd iets koeler te werken dan de huidskleur. Belangrijk voor een goed resultaat is ook de kwast, waarmee het poeder op de wenkbrauwen wordt aangebracht. Deze dient niet te zacht zijn, om ervoor te zorgen dat je het poeder goed kan aanbrengen. Is hij te hard, dan kan je het poeder niet gelijkmatig verdelen. Parfumdreams heeft een breed assortiment aan voordelige wenkbrauwpoeders , zodat iedere vrouw het perfecte product vindt dat aan haar behoefte voldoet.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 28-05-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube