Mega Summer Sale: tot 75%* korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Make-up-spiegel - de onmisbare beautyhulp voor de badkamer

Je hecht waarde aan perfect geëpileerde wenkbrauwen, onberispelijke make-up en nauwkeurig getekende eyeliner? Gun jezelf dan een bijpassende make-up-spiegel voor in je badkamer. Het is comfortabel voor je dagelijkse beauty-routine en geeft je altijd een onbeperkte blik op je gezicht. Vaarwel ongemakkelijke verdraaiingen. Deze make-up-spiegels zijn gemaakt om jouw leven eenvoudiger te maken.

  • Handspiegel: kleine, handige hulpjes voor in je handtas, om tussendoor je make-up te controleren.
  • Staande spiegel: stabiel en flexibel dankzij de voet. Plaats de make-up-spiegel waar je hem nodig hebt, zodat je beide handen vrij houdt.
  • Muurspiegel: kan met schroeven of tijdelijk met zuignappen worden vastgemaakt aan de muur. Handig als er geen opbergruimte is.
  • Vergrotende spiegel: met een vergroting tot 10 keer kun je zelfs op de kleinste wimperhaartjes mascara aanbrengen.
  • Make-up-spiegel met licht: als je gezicht verlicht is zonder schitteringen, wordt het aanbrengen van je dagelijkse make-up een stuk makkelijker.

Make-up-spiegels zijn zo veelzijdig als jij maar wilt. Ze passen bij elk budget en ondersteunen je zowel bij je huidverzorgingsroutine als bij het aanbrengen van decoratieve cosmetica. De keuze aan modellen is bijna eindeloos. Wil je weten hoe je de juiste make-up-spiegel kunt vinden? Dat is heel makkelijk als je een paar punten in gedachten houdt.

Stap voor stap naar de juiste make-up-spiegel

Ten eerste: hoe wil je jouw make-up-spiegel gebruiken? In de badkamer is een vaste montage aan de muur zinvol, maar in de woonkamer of keuken wordt eerder een vergrotende spiegel met voet aangeraden. Draaibare varianten hebben twee kanten: een kant is een normale spiegel, de andere kant is een vergrotende spiegel. Dat is heel handig als je bijvoorbeeld op de gang nog snel je make-up wilt controleren, voordat je het huis verlaat.

Ten tweede: hoe is het licht bij jou? Voor de dagelijkse reiniging is een make-up-spiegel met licht nice to have, maar voor complexe make-up is het onmisbaar. Hierdoor kun je gemakkelijk je gezicht contouren en highlights aanbrengen die er ook buiten de badkamer natuurlijk uitzien.

Ten derde: de vorm en het design van je make-up-spiegel zijn altijd een kwestie van smaak. Rond of hoekig? Sober of prikkelend? Alles mag, zolang jij het mooi vindt. Vraag je je af wat een make-up-spiegelnog meer voor je kan betekenen?

Simpel of extravagant: jouw make-up-spiegel als woonaccessoire

Door de frisse designs en stijlvolle presentatie zijn make-up-spiegels tegenwoordig meer dan een eenvoudig beauty-hulpje. Veel vergrotende spiegels hebben van binnen veel high-tech, terwijl ze van er van buiten juist sober uitzien. Andere modellen scoren met prikkelende gebogen lijnen. ‘Eenvoudige vormen passen naadloos in de kamer, zonder het totaalbeeld te verstoren.

Eenmake-up-spiegel met licht is niet alleen een handig hulpje. Het kan ook de kamer zelf verfraaien en voor sfeerverlichting zorgen. Belangrijk daarbij is: kies een design dat past bij de rest van de inrichting. Heb je al een zeeppompje van glanzend zilver? Voeg daar dan een bijpassende make-up-spiegel aan toe.

Ontdek nu jouw make-up-spiegel bij parfumdreams.

Rond of vierkant, met licht of vergroting: jouw nieuwe make-up-spiegel koop je comfortabelonline in onze shop. Breng je wenkbrauwen in vorm, breng eyeliner aan en breng kleur aan op je wangen. Jouw nieuwe beauty-hulpje kan niet wachten om jou iedere ochtend te mogen begroeten.

Misschien vind je dit ook leuk

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 15-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube