Je favoriete producten tegen een bijzondere prijs

Menu

Parfumdreams

Keratineshampoo

3 Artikel

Keratineshampoo – ondersteuning voor breekbaar haar

Je haar is droog, gestrest en breek regelmatig af? Een keratineshampoo kan je helpen bij het verzorgen van veeleisend haar. De shampoo repareert een beschadigde structuur, maakt de schubbenlaag glad en zorgt dat je haar weer glanst en soepel wordt. Menselijk haar bestaat voor 90% uit keratine. Dit natuurlijke bestanddeel kan echter door verschillende dingen kapotgaan:

  • Permanent, verven, blonderen en dergelijke zijn chemische belastingen van het haar die kunnen leiden tot verlies van keratine.
  • Uv-straling: draag in de zomer een hoed of doek over je haar om te zorgen dat er geen gaten in de keratinelaag ontstaan.
  • Hitte: ondanks hittebescherming kan een overmatige styling met een krul- en stijltang de haarstructuur beschadigen.
  • Omgevingsfactoren: temperatuurschommelingen, hoofdbedekkingen en de droge lucht van de verwarming in de winter belasten het haar.
  • Onvriendelijke behandeling: te hard wrijven of een te grove borstel kan haarbreuk bevorderen.

Keratine is een eiwit dat van nature in de haarschors (cortex) voorkomt. Het zorgt voor stevigheid en flexibiliteit. Als deze bouwsteen ontbreekt, dan heeft dit een negatief effect op de groei en ziet het haar er dof en broos uit. Een shampoo met keratine kan gestrest haar helpen weer gezond en soepel te worden. Dat gebeurt echter niet van het ene op het andere moment. Keratineshampoo moet je gedurende langere tijd gebruiken en tegelijkertijd moet je je haar goed verzorgen.

Shampoo met keratine – voor wie is het geschikt?

Omdat keratine een bouwsteen van het haar zelf is, zijn er over het algemeen geen problemen met de verdraagbaarheid. Wie gevoelig is voor synthetische of dierlijke keratine, kan gaan voor de veganistische variant uit amandel. Keratineshampoo is normaal gesproken voor alle haartypes geschikt. De shampoo geeft glad haar een prachtige glans en maakt haar met krullen steviger en zorgt dat het minder snel pluist.

Bij een haarkuur met een shampoo met keratine profiteren kapotte haarlengtes het meest. De keratine dringt diep binnen in de buitenschors van het haar en repareert kleinere gaten. Na een blondering helpt keratineshampoo om de chemisch geruwde schubbenlaag weer glad te maken. Deze producten hebben zelfs een positief effect bij haaruitval.

Zo breng je een keratineshampoo aan

Er is in principe niets tegen om dit product elke keer te gebruiken als je je haar wast. Integendeel: de beste resultaten zijn zonder meer te bereiken bij een langdurige behandeling met de lichaamseigen werkzame stof. Het gebruik is heel eenvoudig: maak je haar vochtig, masseer de keratineshampoo in je haar en spoel alles na een paar minuten goed uit. Let erop dat je je haar daarna met een geschikte conditioner verwent. Je kunt als alternatief ook één keer per week een intensieve kuur nemen.

Breekbaar en futloos haar met een keratinetekort moet je met zorg behandelen. Hard wrijven na het wassen kan daarom echt niet. Dep je haar liever zachtjes en laat het aan de lucht drogen. Anders helpt zelfs de beste shampoo met keratine niet.

Ontdek keratineshampoo bij parfumdreams

Of het nu gaat om de traditionele variant of het biologische of veganistische alternatief: bij haarverzorgingen verbeter de structuur en stevigheid ervan. Geniet van een krachtige look met een gedefinieerde textuur of van soepel haar met een sleek look.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube