Nieuwe parfums

500 Artikel
1449
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Nieuwe parfums – geuren die de zintuigen betoveren

Veel parfumliefhebbers hebben een lievelingsgeur. Een signatuurgeur die altijd en bij iedere gelegenheid past. Maar af en toe is het natuurlijk ook leuk om voor een nieuwe geur te gaan die de zintuigen prikkelt. Wij worden blij van een inspirerend bouquet in een modieuze flacon en met aansprekende geurnuances. Maar hoe kun je de nieuwe parfums het best gebruiken zodat je er de hele dag plezier van hebt?

Nieuwe geuren voor iedere gelegenheid

Ieder parfum is op zijn eigen wijze heel bijzonder. Het bevat interessante geurnoten en roept zelfs speciale gevoelens op. Zo kan een parfum ervoor verantwoordelijk zijn of we genegenheid voor iemand voelen of juist niet. Nieuwe geuren zijn dus meer dan alleen een combinatie van verschillende essences. Een parfum is een geslaagde compositie van allerlei bestanddelen, die met iedere druppel een gevoel van luxe verspreiden.

Nieuwste damesgeuren

  • Nieuwe geuren ontdekken: soms is het een flacon, maar vaak is het de geur die ons aanspreekt. De mens heeft van oudsher al een bepaalde fascinatie voor parfum. We voelen ons niet alleen opgefrist met parfum, maar genieten ook van het fijne vleugje luxe waarmee het ons omhult.
  • Parfum op de juiste manier opdoen: jouw nieuwe parfum kan alleen goed tot zijn recht komen door contact met je huid. Een klein druppeltje op je pols, één keer sprayen in je decolleté en een beetje parfum achter je oorlelletje volstaan al. Als vuistregel geldt: doe het parfum op die plaatsen van je lichaam waar je hartslag te voelen is.
  • Parfum niet uitwrijven: de nieuwe geur ruikt verleidelijk en moet ook de hele dag verfijnd en subtiel in de lucht hangen. Om dat te bereiken, moet je de geur direct op je huid spuiten. Het uitwrijven, zoals je dat soms in films ziet, is echter niet zinvol. Door te wrijven gaan de geurmoleculen kapot en vervliegt het parfum sneller.

Nieuwste herengeuren

  • Een nieuw parfum voor iedere gelegenheid: niet alleen vrouwen verwennen zich graag met goede geurnuances. Ook de heren van de schepping zijn doorgaans wel te porren voor nieuwe geuren. Bij het veelvoud aan geuren is het echter de uitdaging om eerst maar eens het perfecte parfum te vinden. Het assortiment is groot, maar het mooie is: alles wat je lekker vindt ruiken, is goed.
  • Het parfum op de juiste wijze gebruiken: Herengeuren ruiken meestal erg sterk. Daarom is het ook aan te raden om van het nieuwe favoriete parfum niet te veel op te doen. Less is more. Indien nodig kun je later nog wat extra opdoen. Eén keer spuiten is echter al genoeg om je lang met de nieuwe geur te omhullen.
  • Tip: is er wat te veel van je nieuwe parfum op je huid terechtgekomen? Dan kun je die plek gemakkelijk even voorzichtig deppen met een doek. Ook hier geldt: deppen is beter dan wrijven.
  • Nieuw parfum op de kleding spuiten: een beetje parfum op je huid zorgt al voor het gewenste effect. Veel gebruikers spuiten echter ook wel parfum op hun kleding. Op synthetisch materiaal kan parfum zich echter niet zo goed ontvouwen als op katoen.

Ieder parfum bestaat uit met zorg geselecteerde stoffen, die samen een doordachte compositie vormen. De geur ontvouwt zich echter bij ieder mens anders. Dat komt doordat ieder mens en zijn huid uniek is. Zo biedt elke geur mogelijkheden voor unieke experimenten, die je eerst zelf moet ontdekken.

Nieuwe parfums bij parfumdreams kopen

Een nieuw parfum stuurt ons op een romantische reis en zorgt met bijzondere essences voor verleidelijke momenten. Ook in dit seizoen baren diverse nieuwe dames- en herengeuren opzien. Wij hebben ons parfumassortiment daarom uitgebreid met exclusieve parfums voor vrouwen en parfums voor heren. Zo is er voor iedere smaak een nieuw parfum dat, eenmaal aangebracht in de hals, de nek of het decolleté, voor betoverende geurbelevenissen zorgt.