Real Techniques

9
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Real Techniques – professionele kwaliteit make-upkwasten

De zussen Sam & Nic ontwikkelden van jongs af aan al een affiniteit voor schminken. Ze maakten van hun droom hun werk en zijn allebei gewilde make-up-artists. Via hun YouTube-kanalen kregen ze grote bekendheid. Ze deelden daar al hun kennis en kunde over make-up. Via hun werk stuitten ze op een probleem: er waren in die tijd geen betaalbare en premium kwasten verkrijgbaar. In 2011 besloten ze daarom om samen Real Techniques op te richten. Binnen afzienbare tijd na het lanceren van de eerste producten ontstond er een fanbase die nog steeds gestaag groeit.

Producten van Real Techniques voor verschillende behoeften

Voor flawless make-up die de hele dag goed blijft zitten en lang houdt zijn hoogwaardige beauty-tools essentieel. Om die reden produceren ze bij Real Techniques kwasten en sponzen die makkelijk in gebruik zijn en een schitterend resultaat opleveren. Het merk biedt verder:

  • premium Real Techniques kwasten waar geen dierenhaar aan te pas komt. Als alternatief worden uitsluitend synthetische haren gebruikt.
  • Gebruiksvriendelijke make-up-tools dankzij de ergonomische vorm van elk product.
  • Real Techniques sponzen die zijn ontworpen om lang mee te gaan en die makkelijk te reinigen zijn.

Om te zorgen dat elke kwast en elke spons zijn taak volledig kan volbrengen, maakt Real Techniques alleen gebruik van de fijnste haren. Ze zijn ideaal voor de opname van vloeibare foundations en poeders en helpen om de producten optimaal over de huid te verdelen. Je kunt naast de losse producten ook kwastensets bij Real Techniques kopen. Ze zijn goed voor wie deze producten pas gebruikt en behoefte heeft aan een basisuitrusting.

Real Techniques kwasten: de beste prijs-kwaliteitverhouding

Het was enkele jaren geleden nog een dure onderneming om premium kwasten te kopen. Voor voordelige prijzen waren er alleen accessoires van mindere kwaliteit te koop die niet het gewenste resultaat opleverden. Ze maakten krassen, verloren haren en gingen snel kapot. Real Techniques heeft met hun producten de make-upwereld op zijn kop gezet: eindelijk zijn er premium, duurzame kwasten voor eveneens drogisterijprijzen.

Tal van productlijnen zoals de Bold Metals Collection of de Original Collection van Real Techniques overtuigen niet alleen door kwaliteit maar ook door design. De oprichters hebben oog voor schoonheid en kwaliteit. Dat bewijzen ze keer op keer met al hun producten.

  • Real Techniques foundationkwast: deze kwast heeft een licht gebogen kop die dicht en stevig is gebonden. Zo kunnen vloeibare en crèmige foundations eenvoudig op de huid worden aangebracht.
  • Real Techniques Face Brushes: als je foundation met je handen aanbrengt, zorgt dit vaak voor een streperig of vlekkerig resultaat. Beschik je over de juiste kwasten, dan kun je de perfecte hoeveelheid foundation en concealer aanbrengen met een zijdeachtige finish als resultaat – in een handomdraai een egale huid
  • Real Techniques Blush Brush: deze kwast is speciaal ontworpen voor blushes en bronzers om precies de juiste hoeveelheid op te nemen en deze subtiel over de jukbeenderen te verdelen. Zo lukt een zachte finish altijd, ongeacht of je een blush in geperste of losse vorm gebruikt.
  • Real Techniques spons: de Miracle Complexion spons kan zowel in natte als droge toestand goed van pas komen. Hij verdeelt de make-up gelijkmatig en werkt puistjes en roodheid helemaal weg. De randen van de spons zijn speciaal ontworpen voor het gebied rondom de ogen en neus, waar andere sponzen niet zo makkelijk bij komen.

Naast de afzonderlijke verkrijgbare accessoires heeft het merk ook Real Techniques kwastensets. Ze zijn perfect om cadeau te doen aan fans van make-up.

Ontdek en shop Real Techniques bij parfumdreams

Real Techniques staat voor premium kwasten en sponzen die ook na regelmatig gebruik nog mooi en in model blijven. Bij parfumdreams is een goede selectie van de producten verkrijgbaar. Ontdek de veelzijdigheid van de diverse kwasten en sponzen en shop Real Techniques eenvoudig online.