Schwarzkopf Professional

152
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Schwarzkopf Professional: innovatieve producten voor ieder haartype

Het merk Schwarzkopf Professional is wereldwijd bekend en geliefd om zijn hoogwaardige haarverzorgingsproducten. Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van haarcosmetica heeft Schwarzkopf Professional een indrukwekkend succesverhaal geschreven. Vandaag de dag behoort het merk voor haarverzorging tot de toonaangevende producenten van haarcosmetica. Met een breed palet aan producten, die variëren van shampoo en conditioner tot stylingproducten en haarkleuring, biedt Schwarzkopf Professional verzorgingsproducten voor ieder haartype.

Het bijzondere aan de producten zijn de innovatieve technologieën. Ieder product van Schwarzkopf Professional werd speciaal ontwikkeld om het haar exact dat te geven wat het nodig heeft – of het nu hydratatie, glans, volume of bescherming tegen hitte is. Bovendien maakt het merk uitsluitend gebruik van hoogwaardige bestanddelen.

Schwarzkopf Professional: haarverzorging met traditie

Het verhaal van Schwarzkopf Professional begon meer dan 120 jaar geleden, toen de jonge scheikundige en apotheker Hans Schwarzkopf in Berlijn een kleine parfumerie begon. De oprichter specialiseerde zich destijds in het vervaardigen van shampoo en haarwater. Het merk werd al snel bekend en groeide snel. In de jaren twintig van de vorige eeuw was Schwarzkopf Professional al een gevestigd merk in Europa. Nog steeds is het hoofdkantoor van het bedrijf Schwarzkopf Professional echter gevestigd in Duitsland.

In de jaren na de Eerste Wereldoorlog breidde Schwarzkopf Professional zijn assortiment uit met shampoo en andere haarverzorgingsproducten. In 1927 werd de eerste shampoo voor droog haar ontwikkeld, die een revolutionaire invloed had op de haarverzorging. In de jaren vijftig begon het bedrijf zijn producten wereldwijd te verkopen. Sindsdien heeft het merk zich steeds verder ontwikkeld en is het uitgegroeid tot een van de bekendste namen in de haarverzorgingsbranche.

Koop Schwarzkopf Professional: innovatie en onderzoek

Schwarzkopf Professional investeert voortdurend in onderzoek en innovatie, zodat de producten altijd volgens de laatste stand van de techniek zijn. Het bedrijf heeft eigen onderzoekslaboratoria en werkt nauw samen met toonaangevende experts op het gebied van haarverzorging. Deze investering in innovatie en onderzoek heeft eraan bijgedragen dat het merk wereldwijd toonaangevend blijft op het gebied van haarverzorging.

Om voor ieder haartype het juiste product te kunnen bieden, heeft Schwarzkopf Professional een indrukwekkend productaanbod:

  • BC Bonacure: deze productlijn biedt intensieve verzorging voor zwaar belast haar. Met producten zoals haarkuren of leave-in sprays krijgt het haar een verzorging als in een salon.
  • OSIS+: deze productlijn biedt alles wat je nodig hebt om je haar perfect te stylen. Met volumesprays, haargel, glansspray en meer breng je je haar, nadat je het hebt verzorgd, perfect in model.
  • BlondMe: hier vinden blondines precies wat ze nodig hebben. Intensieve verzorgende formules hydrateren het geblondeerde haar. De producten bevatten pigmenten die een gele gloed tegengaan.

Ontdek de vele producten van Schwarzkopf Professional bij parfumdreams en laat je overtuigen door de expertise en de innovatieve verzorgende formules.