Logo

Keep Calm and Love Sylt
White Heaven Beach
 
White Heaven Beach
White Heaven Beach

Dance with the waves, move with the sea. Let the rhythm of the water set your soul free. Chris en Criss hebben de magische aantrekkingskracht van de onweerstaanbaar mooie natuur van Whitehaven Beach, een strand aan de oostkust van het Australische eiland Whitsunday Island, gevoeld en zijn erdoor gegrepen. Ze zijn overweldigd door het gevoel van gespannen rust die overgaat in een gevoel van de diepste ontroering en vredige dankbaarheid. Als de kleuren in deze herinnering een geur zouden hebben, zou het de geur van kristalturquoise, kwartszilver, ultramarijnblauw en het rood van geluk tot in het hart zijn. Puur, tijdloos en onbeschrijflijk mooi. Dit unieke kleurenschouwspel hebben Chris en Criss in het nieuwe geurduo WHITE HEAVEN BEACH gevangen.

KEEP CALM AND LOVE SYLT

Keep Calm and Love Sylt

Leven op Sylt betekent één zijn met de natuur. Wie hier tijd doorbrengt, verliest zijn gevoel van tijd, vindt innerlijke rust en ontspanning en geniet van de mooiste momenten. Chris en Criss vinden het heerlijk om op Sylt helemaal tot rust te komen, en bij het positieve gevoel van onthaasting creatieve energie te tanken om met nieuwe ideeën aan de slag te kunnen gaan. KEEP CALM AND LOVE SYLT is hun persoonlijke liefdesverklaring aan hun favoriete eiland, een plek vol onvergetelijke momenten en gevoelens. Als tastbaar bewijs van hun persoonlijke herinneringen zijn vijf geuren ontstaan die de mooiste elementen van het eiland weerspiegelen.

 

Dol op het zuiden - de inspiratie

Bij het samenspel tussen glamour en parfum ontstaat iets unieks: GLAMFUME! Chris en Criss zijn moeder en dochter die allebei met hart en ziel bezig zijn met geuren. De ervaringen en indrukken die ze tijdens hun talloze reizen hebben opgedaan, wakkerde in hen het verlangen aan om deze inspiratie om te toveren tot echte geurbelevenissen. En zo ontstond in samenwerking met twee van de meest ervaren parfumeurs uit Grasse, dé stad van de parfums, de geurcollectie GLAMFUME. Het gezamenlijke doel: "We zullen onze liefde en onze passie samen in parfumcollecties investeren om liefhebbers van parfum met bijzondere geurervaringen te verrijken, te verwennen en te betoveren!"

Illustration

Glamfume