Diesel Parfum

812
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Diesel parfum – voor mensen met een sterke persoonlijkheid

Diesel en parfum zijn twee woorden die op het eerste gezicht weinig gemeen hebben. Maar het modelabel Diesel heeft al enkele jaren parfums in zijn portefeuille - met succes. De persoonlijkheid van Renzo Rosso, de oprichter van het label, komt terug in het parfum. Parfum van Diesel heeft Rosso genoemd naar zijn persoonlijke motto: Only the Brave. Deze lijfspreuk is dusdanig verbonden met de Italiaan dat hij deze ook op zijn linkerenkel heeft laten tatoeëren.

Diesel eau de toilette en eau de parfum van nabij bekeken

Sinds 1985 is Renzo Rosso bij zijn merk Diesel een pionier geweest. In 1995 lanceerde Diesel de eerste website van een modelabel. Twee jaar later was Diesel het eerste merk met een eigen online-winkel. Het is dus een beetje verrassend dat de intrede in de parfumwereld pas in 2007 plaatsvond met de lancering van het Diesel parfum voor mannen Only the Brave.

Zoals alle projecten van Rosso was de parfumlijn vanaf het begin een enorm succes. Net als bij de mode heeft de opvallende styling van de flacons hierbij een rol gespeeld. Diesel parfum voor mannen verschijnt in een glazen vuist, waarvoor Rosso's eigen hand model zou hebben gestaan. Diesel parfum voor dames is daarentegen verpakt in een hart met veel zijden dat op zijn kant ligt. Beide ontwerpen zijn heel karakteristiek.

De volgende Diesel parfums zijn bijzonder populair bij parfumdreams:

  • Diesel Sound of the Brave: deze Diesel eau de toilette voor mannen werd gecreëerd voor persoonlijkheden die hun overtuigingen moedig op de huid dragen. De edele flacon bevat een geur die een indrukwekkende frisheid verspreidt en tegelijkertijd provoceert. De geur van citrusvruchten gaat over in salie en peper en eindigt met een mengsel van amber, patchouli en muskus.
  • Diesel Only the Brave: Net als de andere Diesel parfums voor mannen heeft het mannelijke origineel in dit land trouwe aanhangers. De lichtblauwe flacon staat symbool voor kracht, zelfvertrouwen en moed. De complexe mix van verschillende aroma's resulteert in een onconventionele geur met een sterke persoonlijkheid. Wanneer de citrustonen van de topnoot vervliegen, volgt er lange tijd een hartnoot van cederhout, viooltjes en koriander, voordat deze overgaat in een basisnoot van hars, leer en amber. Onze tip: deze geur maakt vrouwenharten zwak.
  • Diesel Loverdose: dit eau de parfum van Diesel vormt de perfecte tegenhanger van de mannelijke geuren van het label, want het belichaamt vrouwelijke passie als geen ander. Verse oranjebloesem vormt een vooral delicate opmaat, die overgaat in krachtige accenten van hazelnoot en cacao - als een teder kusje die uitmondt in een gepassioneerde zoen. Patchouli en amber vormen het klassieke eindspel, beide zijn geuren die in de Oriënt sinds jaar en dag de passie aanwakkeren.

Koop Diesel parfum bij parfumdreams

Ontdek de wereld van Diesel parfums bij parfumdreams: De geuren van het bekende merk zijn expressief en elegant. Ontdek naast Diesel parfum nog talrijke andere cosmeticaproducten zoals body lotion, deodorant en nog veel meer.