Bestseller

Chloé Parfum

743
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Chloé parfum – de geur van Parijs

Chloé is een Frans luxemerk dat in 1952 in Parijs werd opgericht door Gaby Aghion. Bekend om zijn tijdloze stijl en de vrouwelijke designs, maakte het merk ook het Chloé parfum wereldwijd een geliefde klassieker. De geur belichaamt dat wat de mode van Chloé tot uitdrukking brengt met soepele stoffen, ruches en romantische details: vrouwelijkheid, charme en elegantie.

De steeds weer nieuw geïnterpreteerde klassieker: Chloé parfum

Al in 1975 lanceerde het merk zijn eerste Chloé parfum: Chloé by Chloé. de complexe geur combineerde bloemige noten met frisse. De basisnoot was daarbij warm en werd gekenmerkt door muskus en sandelhout. In de loop der decennia werd de geur steeds weer op een andere manier geïnterpreteerd.

De actueelste versie van het populaire Chloé parfum is iets rechtlijniger en past bij de smaak van de moderne tijd. Het is de perfecte langhoudende geur voor dagelijks gebruik met een frisse topnoot van bergamot, een bloemige hartnoot met magnolia, witte roos en gardenia en een basisnoot die in herinnering blijft dankzij ceder en muskus. Liefhebbers van dit parfum omschrijven het als een romantische geur voor dagelijks gebruik.

Exclusieve vrouwelijke parfums van Chloé

Voor de productie van een Chloé perfume worden uitsluitend met zorg geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten gebruikt. Dit garandeert een product van de hoogste kwaliteit en een onvergetelijke geurbeleving.

Tot dusver lanceerde Chloé uitsluitend parfums voor dames. Ze weerspiegelen de ziel van het merk en zijn de finishing touch bij iedere look. Met een damesgeur van Chloé gunt de draagster zich elke dag een vleugje luxe en voelt ze zich vrouwelijk en zelfbewust.

Koop Chloé parfum bij parfumdreams

Ontdek het heerlijke Parijs door de wereld van de geuren van Chloé. Breng je kracht en vrouwelijkheid tot uiting met geuren waar mensen al vele jaren blij van worden. Het assortiment Chloé parfums wordt voortdurend uitgebreid en behoudt daarbij toch zijn kern: fabelachtige vrouwelijkheid. Bestel je nieuwe favoriete geur bij parfumdreams.