Angel Alien

Mugler Parfum

848
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Mugler Parfum – sensationele geuren met cultstatus

Elk parfum van Mugler is niet alleen opvallend, maar bovenal bijzonder. Gepresenteerd in opvallende flacons, valt elke geur direct op in de massa. De Franse modedesigner stond een groot deel van zijn leven voor extravagantie en luxe. Alhoewel Thierry Mugler in januari 2022 plotseling overleed, blijft zijn erfenis: Een serie parfums van buitengewone geuren die passie en exclusiviteit uitstralen.

Mugler Parfum zorgt wereldwijd voor enthousiasme

Het eerste parfum van Mugler verscheen in 1992. Met Angel wilde Thierry een klassieker opnieuw uitbrengen die bekend, maar tegelijkertijd onschuldig, zacht en verleidelijk aandoet. Het parfum zorgde voor veel opwinding en verkocht soms beter dan veel andere bekende en hooggeprijsde producten van de concurrentie.

  • Mugler damesgeuren: Mugler heeft enkele geuren voor vrouwen ontwikkeld die weten te betoveren en door enkele opmerkelijke samenstellingen voor furore zorgen. Elke Mugler eau de parfum is een opmerkelijke compositie die is voorzien van bloemige en fruitige essences. Waar de oude klassiekers vooral zoete geurnoten van vanille, damascusroos en akigalahout bevatten, zijn het bij de nieuwere geuren houtachtige nuances, zoals amber en Arabische jasmijn die de aandacht trekken. Elke creatie is daarbij een voltreffer die niet alleen aantrekkelijk is voor vrouwen.
  • Mugler herengeuren: Terwijl de damesgeuren passioneel en verleidelijk zijn gehouden, zijn de herengeuren eerder eenduidig en koel. Geuren als gember, kaneel en groene koffie zijn essentieel terwijl ook muskus, koriander, munt en benzoë worden gebruikt. Een uitzonderlijke mix die sensualiteit verspreid en naar meer smaakt.

De parfums van Mugler kenmerken zich door geslaagde geurmengsels en indrukwekkende flacons. Een combinatie die Thierry Mugler uitstekend wist te combineren en met de wereld deelde. Geniet van de mogelijkheid om verschillende parfumfavorieten van de modeontwerper die zijn voorzien van unieke aroma's online te bestellen bij parfumdreams: voor onvergetelijke geurbelevenissen die uitblinken door veelzijdigheid en interessante accenten.

Opwindende geuren van Mugler in expressieve flacons

Mugler Parfum kenmerkt zich niet alleen door zijn unieke geurcreaties. Het zijn vooral de flacons die doeltreffend zijn. Elk exemplaar is een klein meesterwerk en een ode aan de kunst. Opvallend geconstrueerd en voorzien van intense kleuren is elk flesje een klein hoogtepunt: Een ster als uit het universum gegrepen of een schepping die niet van deze wereld lijkt te zijn. Mugler had altijd nieuwe ideeën die hij als visionair behendig in daden om wist te zetten.

Voor de ontwikkeling van geuren maakte hij voornamelijk gebruik van vertrouwde essences die hij echter handig wist te gebruiken. Zodoende ontstonden sensationele Muglergeuren die dankzij creatieve namen rijkelijk voor gespreksstof zorgden. Tot op de dag van vandaag mag elk Muglerparfum zich verheugen in een grote populariteit en stuurt het parfumliefhebbers van over de hele wereld op schitterende geurreizen.

Enkele Mugler eau de parfums kunnen in geselecteerde parfumerieën zelfs worden nagevuld. De hervulbare parfums zijn een waardevolle bijdrage aan het behoud van de natuur. Is de flacon namelijk leeg dan kan de inhoud eenvoudig worden nagevuld zonder dat een nieuwe verpakking moet worden gekocht. Om de geurwereld eerst uit te kunnen proberen zijn diverse Muglerparfums goedkoop beschikbaar bij parfumdreams.

Mugler parfum kun je goedkoop en ontspannen bij parfumdreams ontdekken

Maak kennis met de verbazingwekkende geurenveelvoud van Thierry Mugler bij parfumdreams. Hier zijn niet alleen diverse dames-en herengeuren te verkrijgen, maar ook de begeerde Mugler eau de cologne. Zodoende kun je op eenvoudige wijze de veelzijdige wereld van de succesvolle onderneming leren onttrekken.