Maison Margiela Parfum

392
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Maison Margiela parfum: Geuren die herinneringen oproepen

Maison Margiela is het modehuis dat met vintagekleding nieuwe trends ontwikkelde. Naamgever is de Belgische ontwerper Martin Margiela die in 1988 het label oprichtte en met zijn rebelse werken in de westerse modewereld opzien baarde. Ook de presentatie van creaties als uniek: In de campagnes bedekten zwarte balken en maskers het gezicht van de modellen om de aandacht te richten op de kledingstukken.

De geuren van het labels Maison Margiela Worden gekenmerkt door de modecollecties en onderscheiden zich door een buitengewone essences in een vrijwel onopvallende flacon. Het kenmerk van de geur: Tijdloos design met opwindende ingrediënten.

Maison Margiela creëert geuren die iedereen weet te betoveren. De damesgeuren van Maison Margiela niet alleen prachtige damesgeuren. Er zijn ook hoogwaardige mannelijke herengeuren van Maison Margiela in het assortiment. De geulcollectie wordt aangevuld met frisse uniseks geuren die elk geslacht onderstrepen.

Stijlvolle parfums van Maison Margiela met karakter

De replicaserie van parfums van Maison Margiela zijn klassiek. De populaire geuren zijn aangepast aan de jaargetijden en emotionele plekken en scheppen zo een diepe verbondenheid tussen drager en ingrediënten. Het merk sluit daarmee aan bij een fenomeen dat veel mensen kennen: Vergeten herinneringen en emoties kunnen door geuren worden herbeleefd. Maison Margiela is dus niet alleen een must voor liefhebbers, maar ook voor mensen die sentimenteel zijn aangelegd.

Geuren voor kenners van Maison Margiela

Met de replicaserie roept Maison Margiela plaatsen en herinneringen op die warmte creëren. Ook uniseksgeuren van Maison Margiela laten iedereen in het geurparadijs onderdompelen. Met noten van jasmijn, lavendel of een fijne muskus creëert het merk geuren die oude herinneringen oproepen en nieuwe herinneringen scheppen. Wat bijzonder is: De parfums zijn zowel overdag als 's avonds uitstekend te dragen.

De passende Maison Margiela Parfum kopen

Parfumdreams bied je een complete selectie aan parfums van Maison Margiela die elk uniek zijn en herinneringen oproepen aan bijzondere momenten en belevenissen. Gun je de sensualiteit van het vernevelen en duik onder in de wereld van het verleden die gepaard gaat met een zekere moderniteit..

De handige filterfunctie helpt je bij het kiezen van de passende parfum van Maison Margiela. Bestel nu jouw nieuwe lievelingsparfum van het merk Maison Margielaund en onderscheid je van de massa met de luxueuze en buitengewone geur.