COLOR WOW

6
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Color WOW – de speciale verzorgingslijn voor gekleurd haar

Bij Color WOW komen de behoeften van gekleurd haar op de eerste plaats. Het merk heeft een groot en compleet aanbod aan producten, van shampoo tot styling. Een ambitieuze oprichtster en de passie van een heel team van experts maken dat allemaal mogelijk.

Haarproducten van Color WOW – een merk met een missie

Het merk Color WOW is opgericht door Gail Federici. De 25 jaar ervaring in de branche inspireerde haar tot het ontwikkelen van een eigen haarverzorgingslijn die precies inspeelt op de behoeften van gekleurd haar. Bij de haarverzorging staan vooral voorop: behoud van prachtige kleuren, bescherming, versteviging en verzorging met voldoende voedingsstoffen.

De WOW-haarverzorging wordt voortdurend verder ontwikkeld. Het merk werkt met vakkundig personeel uit alle vakgebieden samen om de klanttevredenheid verder te verbeteren.

Haarverzorging van Color WOW – wat gekleurd haar nodig heeft

Chemisch kleuren belast het haar, beschadigt de schubbenlaag en kan leiden tot haarbreuk en gespleten punten. Haarverzorging van Color WOW voedt het haar van binnenuit, voorziet het van voedingsstoffen en zorgt dat het mooi blijft glanzen. Het lichte haarpoeder Color WOW bevat geen minerale olie en camoufleert uitgroei perfect. Zeven kleuren zorgen voor een natuurlijke look en camoufleren ook grijs haar.

Veelzijdige haarverzorging voor gekleurd haar

De rijke WOW-haarverzorging hydrateert en zorgt dat het haar blijft glanzen. De variant F-N is geschikt voor fijn tot normaal haar en de N-T voor normaal tot dik haar. Het merk Color WOW biedt meteen drie leave-in kuren. De speciale formule van de Bionic Tonic wordt geactiveerd door hitte en repareert de beschadigde plekken van de haarstructuur met behulp van eiwitten en plantaardige ingrediënten.

De Color WOW Dream Filter doet zijn werk voordat het haar wordt gewassen door mineralen uit hard water of chloorwater te binden. Zo straalt de haarkleur nog mooier.

De Color WOW Supernatural Spray maakt gekleurd haar extra soepel en geeft het extra glans. De zeer lichte formule hydrateert haar intens zonder het zwaar te maken. Alle shampoos van Color WOW zijn vrij van siliconen en sulfaten. De producten van Color WOW zijn niet alleen geschikt voor je eigen haar, maar ook voor extensions.

Color WOW – verzorging en hold zonder alcohol

Alle stylingproducten van Color WOW hebben milde formules en bevatten geen alcohol. De Dream Coat Spray beschermt normaal en krullend haar en zorgt dat minder lang föhnen volstaat. De One Minute Transformations Cream houdt rebelse plukken haar en pluizig haar in toom en zorgt in een handomdraai voor een pas geföhnde look! De Speed Blow Dry Spray verkort de föhntijd en beschermt je haar daardoor tegen te veel hitte. Met de Pop & Lock Shellac Serum kun je je haar extra laten glanzen. Het serum omsluit je haar en verzorgt het niet alleen, maar laat het ook nog eens stralen! Hou je van veel volume? Dat heb je zo voor elkaar met de Liftspray van Color WOW. Je geeft je haar vanaf de haaraanzet meer volume zonder dat je bang hoeft te zijn dat het aan elkaar gaat plakken.

Koop de Color WOW-producten bij parfumdreams

De haarproducten van Color WOW kunnen in een handomdraai zorgen voor alles wat je gekleurde haar nodig heeft. Ze zorgen niet alleen dat je haar straalt, maar ook dat het fijner aanvoelt. Ontdek de Color WOW-lijn bij parfumdreams, shop voordelig en laat je favoriete product snel en makkelijk thuisbezorgen!