Rosental Organics

11
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Rosental Organics – uitgebreide verzorging voor lichaam en geest

Het cosmeticamerk Rosental Organics uit Mannheim (Duitsland) maakt niet alleen kwalitatief goede huidverzorgingsproducten. Het bedrijf voor natuurlijke cosmetica vindt het net zo belangrijk om lichaam en geest in balans te brengen. Hiervoor biedt Rosental Organics diverse accessoires van rozenkwarts, jade, amethist en andere edelstenen om de wellnessbeleving in de eigen badkamer aanzienlijk te verbeteren.

Geniet met Rosental Organics van het goede van de natuur

Rosental Organics biedt niet alleen serums, oliën en maskers, maar ook Rosental-massagetools om van de Rosental-gezichtsverzorging een ontspannend ritueel te maken. De gezichtsroller van Rosental Organics is immens populair en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Verder kun je in het assortiment van het cosmeticamerk terecht voor zeep, voedingssupplementen, peelings en body mousse – alles in het teken van de natuur. Een product van het succesvolle bedrijf zal namelijk nooit het volgende bevatten

  • parabenen,
  • sulfaten,
  • kleurstoffen en
  • geurstoffen.

Alle artikelen zijn verder diervriendelijk gemaakt en bestaan voor 100% uit natuurlijke bestanddelen.

Gebruik dankzij Rosental Organics pure natuurlijke cosmetica voor elke dag

Kenmerkend voor alle producten van Rosental Organics is dat ze zijn gebaseerd op de waardevolle dingen die de plantenwereld voortbrengt. Alle ingrediënten zijn plantaardig en verzorgen je huid met milde, geneeskrachtige werkzame stoffen. Het merk van natuurlijke cosmetica gebruikt zelfs geen conserveringsmiddelen. Zo geniet je alleen van het goede van de natuur.

De diverse hulpmiddelen voor gezichtsmassages van het merk zijn echte highlights. Je kunt ze gebruiken om de producten effectief in je huid te laten trekken. Rosental gebruikt hierbij diverse edelstenen die je geheel kunt selecteren op basis van je persoonlijke behoefte. Van bergkristal, rozenkwarts of groene jade wordt gezegd dat ze een verschillend effect op je huid hebben.

Ontdek Rosental Organics online bij parfumdreams

Het aanbod van Rosental Organics is uitgebreid en bevat naast beautytools huidverzorgingsproducten die zijn gemaakt van de beste natuurlijke, werkzame stoffen. Ontdek bij parfumdreams een selectie aan verschillende producten waarmee je je huid heel makkelijk kunt verzorgen en verwennen. Maak gebruik van de gelegenheid om Rosental Organics online te bestellen en probeer de verzorgingsproducten zelf uit.