Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams
Panasonic 6 Artikel

Panasonic tondeuse

Het wereldberoemde bedrijf Panasonic inspireert jong en oud met hoogwaardige elektrische apparaten voor dagelijks gebruik. Het brede assortiment van het Japanse bedrijf omvat ook moderne tondeuses voor het nauwkeurig trimmen van de haarlijn en baardverzorging. Kappers werken graag met de slim ontworpen apparaten omdat ze allemaal een ergonomische handgreep hebben. Zelfs na uren snorren en baarden knippen en trimmen wordt de hand niet moe. Het kapsel is perfect, vooral bij de haarlijn in de nek. Dankzij de scherpe schaar knipt de haartondeuse van Panasonic het haar tot op de millimeter nauwkeurig. De oplaadbare batterijen van de kleine elektrische apparaten zorgen meestal voor een uur puur werkplezier. Het opladen van de batterijen neemt ongeveer evenveel tijd in beslag. Dit betekent dat er altijd een gebruiksklaar handapparaat beschikbaar is op elke werkplek in de salon voor de volgende klant.

Panasonic tondeuses voor modieuze korte kapsels en prachtig haarIn een handomdraai is zelfs het korte kapsel voor dames perfect in scène gezet in de nek. Korte kapsels zijn ook voor vrouwen on trend. Niet alleen professionele kappers knippen hun haar graag met een functionele tondeuse. Mannen en vrouwen waarderen ook het gemak van deze elektrische apparaten voor thuisgebruik. Panasonic tondeuses hebben verschillende opzetstukken waarmee verschillende kniplengtes gebruikt kunnen worden. De tondeusebladen zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen indien nodig ook geolied worden. Hygiënisch reinigen gaat het beste met het juiste reinigingsborsteltje, dat bij de meeste modellen wordt meegeleverd. Niets staat het gewenste kapsel van de klant in de weg in de salon.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube