Cartier Parfum

100
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Cartier parfum: luxe geur voor ieder moment

Het luxelabel Cartier behoort tot de bekendste producenten van hoogwaardige horloges en exclusieve sieraden. Als aanvulling op deze productlijnen zijn er sinds 1981 eersteklas Cartier parfums en eaux de toilette. Cartier werd opgericht in 1847 en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een gerenommeerd luxemerk dat synoniem is voor exclusiviteit, stijl en elegantie. Al in zijn begintijd maakte Louis-François Cartier zijn eerste sieraden voor de Franse keizerin Eugénie De eerste parfums van Cartier maken ook nu nog deel uit van het luxesegment van de parfumerieën. Bij parfumdreams vind je een eersteklas selectie van de exclusieve Cartier parfums en Cartier eaux de toilette.

Cartier eau de parfum: wild en verfijnd tegelijk

De panter is het beroemde handelsmerk van dit Franse luxemerk. Cartier eaux de parfums voor dames onderscheiden zich daarom door het gevoel van onberekenbaarheid. Tegelijkertijd staan ze voor verfijnde, vrouwelijke geuren, die pure elegantie weerspiegelen. Precies zoals het handelsmerk. Parfums van Cartier zijn uniek in hun verscheidenheid en geven hun draagsters daarom een sensuele, verleidelijke uitstraling.

Verleidelijke geuren van Cartier

Als aanvulling op zijn hoogwaardige sieraden slaagt Cartier erin de schoonheid van de draagsters te onderstrepen middels elegante geuren. Verfijnde, bloemige nuances worden vaak gebruikt voor de eersteklas parfums van Cartier. Frisse bestanddelen, zoals bergamot, peer en citrusnoten maken de bloemige hartnoten van ylang-ylang en viooltjes compleet. Natuurlijkheid, zonder pompeus over te komen, weet Cartier te realiseren met een uitgelezen selectie natuurlijke elementen, zoals varen, eik en rozemarijn, waarmee het merk de geurwereld op zijn kop zet. Zo heeft Cartier met zijn diverse parfumcreaties de juiste geur voor iedereen die graag glamoureus voor de dag komt.

Cartier parfum: elegantie voor ieder geslacht

Ook herenparfums kunnen sensueel zijn. Dat bewijzen de herenparfums van Cartier. Kruidige en oriëntaalse noten van koriander en lavendel, die overgaan in patchoeli en cederhout, zijn populaire geurcreaties van Cartier. De herenparfums van het luxemerk Cartier zijn vandaag de dag ware klassiekers voor mannen die moedig en vol hartstocht willen leven. Ook de damesgeuren van Cartier overtuigen door hun subtiele elegantie. De hoogwaardige glazen flacons hebben goudkleurige accenten en bevatten stijlvolle, tijdloze geuren. Ze zijn verleidelijk, zonder al te veel aanwezig te zijn.

Koop eau de toilette van Cartier online bij parfumdreams

Vind bij parfumdreams je nieuwe lievelingsparfum van het luxelabel Cartier. Pure elegantie, ware sensualiteit en eersteklas bestanddelen zijn kenmerkend voor de parfums van Cartier. Parfumdreams biedt naast klassieke dames- en herengeuren ook een hoogwaardig assortiment uniseks parfums die Cartier voor hem en haar heeft gecreëerd.