Womanizer

3
3/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Womanizer: de vrouwelijke lust staat centraal

Het merk Womanizer staat voor de vrouwelijke lust en heeft op de markt van seksspeeltjes voor een revolutie gezorgd. De twee uitvinders Michael Lenke en zijn vrouw Brigitte baren sinds 2014 opzien met de gepatenteerde Pleasure Air Technology, die vrouwen zonder aanraking en alleen via vacuüm drukgolven in enkele seconden tot een orgasme kan brengen.

Volgens studies bereikt 50 procent van de vrouwen geen orgasme. Dat wilde Michael Lenke niet accepteren en ontwierp dus samen met zijn vrouw de Womanizer. Deze moest bij vrouwen voor nieuwe sensuele prikkelingen zorgen zonder het gevaar te lopen dat de 8.000 zenuwuiteinden van de gevoelige clitoris te sterk worden gestimuleerd.

De Womanizer vibrator met zijn nieuwe technologie is een successtory en populairder dan alle andere stimulators van de clitoris. Het merk richt zich met zijn drukgolf vibrators uitsluitend op het vrouwelijke centraal punt van genot en zorgt bij 98 procent van de vrouwen die ze aanschaffen voor een orgasme.

Stimuleer het centraal punt van genot met deze Womanizer producten

Michael Lenke bedacht niet alleen de Pleasure Air Technology waarmee de Womanizer werkt, maar ook de ingebouwde automatische piloot. Deze zorgt tijdens gebruik altijd voor verrassingen, omdat de intensiteitsniveaus automatisch worden gevarieerd. Dit verhoogt het genot en zorgt bij zelfbevrediging telkens voor nieuwe verrassingen. Dankzij de Smart Silence Technology begint de stimulatie pas bij contact met de huid en maakt hij nauwelijks geluid.

Andere Womanizer seksspeeltjes maken naast de drukgolf technologie gebruik van G-spot stimulators door middel van klassieke vibratie.

Waarvoor staat het merk Womanizer?

Het merk Womanizer wil zelfbevrediging met zijn drukgolf vibrators uit de taboesfeer halen. Het gaat het merk niet alleen om vrouwelijk genot, maar ook om de zelfontplooiing van vrouwen. De missie van Womanizer is om seks, seksualiteit en zelfbevrediging te bevrijden van schaamte en zich in te zetten voor seksuele empowerment, gelijke rechten en meer tolerantie.

De Womanizer vibrator is erin geslaagd miljoenen vrouwen gelukkig te maken, zelfs die vrouwen die voorheen problemen hadden met het krijgen van een orgasme. Zelfbevrediging is steeds minder een taboe en steeds meer vrouwen durven te praten over hun verlangens en voorkeuren, mede dankzij het merk Womanizer.

Bestel je Womanizer seksspeeltjes gewoon online bij parfumdreams

Bij parfumdreams kan je verschillende producten van Womanizer kopen. Het zijn allemaal kleine, complexe wondertjes van techniek, met een indrukwekkend hoge kwaliteit. Het tijdloze, elegante ontwerp, de goede bediening en de 98% garantie op een orgasme zorgen ervoor dat bijna alle vrouwen na het eerste gebruik zeggen dat het de moeite waard is geweest om de Womanizer aan te schaffen.