Trussardi

65
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Trussardi parfum: stijl en Italiaanse elegantie

De naam Trussardi staat voor zowel de eenvoudige als elegante Italiaanse stijl waarmee dit land zo beroemd is geworden. Het internationale mode- en luxemerk kan bogen op een geschiedenis van ruim 100 jaar. Het begon allemaal in Bergamo, een stad in de omgeving van Milaan. Trussardi is tot op de dag van vandaag nog in handen van de familie Trussardi. Trussardi parfum draagt sinds 1982 de elegantie van het merk ook uit in geuren.

Parfumdreams biedt een grote selectie van Trussardi parfum. In de webshop zijn de volgende geuren van Trussardi erg populair:

  • Trussardi My Name: deze eau de parfum spray van Trussardi overtuigt al met de zachtroze kleur die de kostbare kristallen flacon van binnenuit laat stralen. Trussardi brengt met dit parfum het persoonlijke karakter van elke vrouw tot uitdrukking met een fijn afgestemde compositie van bloemige en aardachtige noten. Een Trussardi-damesgeur die even fris als expressief is en het luchtige karakter koppelt aan een intense sensualiteit. Kenmerkend voor de luchtige topnoot zijn heliotroop en viooltje. Daarna vormt de hartnoot met sering en mos interessante accenten om vervolgens over te gaan in de basisnoot van amber en vanille.
  • Trussardi La Vie di Milano: de naam van deze eau de parfum spray van Trussardi is net zo extravagant als de flacon: Aperitivo Milanese Porta Nuova. Deze geur voor dames en heren is genoemd naar een Middeleeuwse toren in het centrum van Milaan. Daar komt de wereld van beauty en celebrity elke dag tijdens happy hour bijeen voor een aperitief voordat de zwoele nacht begint. Deze flacon heeft een sluiting in de vorm van een windhond, het handelsmerk van Trussardi. Een citrusachtige topnoot gaat over in een hartnoot van iris, amaretto en zonnewende, om vervolgens af te sluiten met een basisnoot van amber, benzoë en vanille.
  • Trussardi 1911 Donna: deze eau de parfum spray van Trussardi is tijdloos klassiek en draagt de naam van het jaar van oprichting. De geur werd speciaal ter ere van het 100-jarige jubileum van Trussardi op de markt gebracht. De buitengewone elegantie van dit luxe merk komt al meteen terug in de topnoot, die ongekend veel indruk maakt met prikkelende yuzu, kruidige ceder en frisse meloen. De subtiele bloemige tonen van jasmijn, lotus en theebladeren doen denken aan de Oriënt. Daarna omhult het parfum je met de heerlijke warmte van patchoeli, sandelhout, ceder en vanille.

Trussardi behoort sinds 1911 tot de merken waar het neusje van de zalm in Milaan niet zonder kan. Dante Trussardi heeft in hetzelfde jaar in Bergamo een handschoenfabriek opgericht. Deze stad, die op een steenworp afstand van Milaan ligt, staat bekend als de bakermat van uitstekende specialisten die werk van topkwaliteit verrichten.

Koop Trussardi parfum voordelig

Sinds 1983 maakt Trussardi parfum. Bij alle geuren van Trussardi ervaar je het geheim achter het succes van dit stijlvolle merk: klassieke elegantie met een verrassend vleugje extravagantie die een parfum van de massa onderscheidt – bestel nu voordelig bij parfumdreams.