Flowerbomb Spicebomb Bonbon

Viktor & Rolf parfum

1685
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Viktor & Rolf parfum: hoe een vriendschap tot een luxe merk uitgroeide

Het merk Viktor & Rolf is befaamd om de unieke designs die vaak zijn gebaseerd op de kunst en literatuur. De oprichters Viktor Horsting en Rolf Snoeren van Viktor & Rolf leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de kunstacademie in Arnhem. Al snel zagen ze dat ze een passie voor mode met elkaar deelden en ze besloten daarop om hun eigen designs te creëren. In 1993 zijn ze begonnen met hun modelabel. Het eerste Viktor & Rolf parfum zag in 2005 het licht.

Dit zijn de populairste geuren van Viktor & Rolf:

Viktor & Rolf Flowerbomb: deze geur van Viktor & Rolf verwent de zintuigen met rijke bloemige en fruitige aroma's. De topnoten bestaan uit een echte explosie van zoete mandarijn en bergamot die vergezeld gaan van een vleugje thee en een beetje fresia. Bij de hartnoot ontvouwt zich een rijke en verleidelijke combinatie van jasmijn, rozenbladeren en orchideeën. Daarna ronden patchoeli en muskus de geur af. De geur heeft dankzij deze combinatie een sensuele en vrouwelijke noot die de hele dag houdt.

Viktor & Rolf Spicebomb: deze herengeur van Viktor & Rolf overtuigt door een combinatie van kruidige en houtige noten. De topnoten van scherpe peper, kaneel en grapefruit maken een levendige en stoere indruk. De hartnoot herbergt een combinatie van leer, tabak en vetiver die zorgt voor een warme en rokerige noot. De basisnoot van tonkaboon en vanille zorgt voor een zachte en zoete noot die het stoere karakter van de geur helemaal compleet maakt.

Bonbon van Viktor & Rolf: dit parfum van Viktor & Rolf is een heerlijk ruikende zoete en fruitige geur voor vrouwen die houden van intense aroma's. De topnoot is opgebouwd uit mandarijn, sinaasappel en perzik die de geur een fris en licht karakter geven. In de hartnoot ontvouwen zich noten van jasmijn en oranjebloesem die de geur bloemig maken. De basisnoot bestaat uit karamel, vanille en sandelhout die het parfum sensueel en vrouwelijk afronden.

Inmiddels is het luxe merk Viktor & Rolf net zo bekend van de zorgvuldig gecomponeerde parfums als van de mode.

Viktor & Rolf parfum: van klein beginnen tot internationale faam

Hoewel Viktor & Rolf vandaag de dag een internationaal luxe merk is, zijn de twee klein begonnen en hebben ze hard gewerkt aan het opbouwen van hun bedrijf. In een interview met de Britse Vogue vertelde Viktor Horsting dat ze aan het begin van hun carrière elke dag 16 uur in de weer waren om hun visie te realiseren. In de Viktor & Rolf parfums komt de ambitie en smaak van de designers telkens terug.

Viktor & Rolf staan erom bekend dat ze de grenzen tussen mode en kunst laten vervagen. Hun parfum Flowerbomb is niet alleen een geur, maar een kunstwerk voor elke dag. De met de hand gemaakte flacon met facetgeslepen sluiting ziet eruit als een moderne sculptuur.

Shop Viktor & Rolf parfum bij parfumdreams

Ontdek de wereld van geuren van Viktor & Rolf. Bloemig of kruidig, liefhebbers van geuren komen zeker aan hun trekken. Ontdek de populairste geuren bij parfumdreams en profiteer van aantrekkelijke prijzen.