Flowerbomb

Spicebomb

Bonbon

Parfum van Viktor & Rolf

1194
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Viktor & Rolf Parfum

Wist u al?

Viktor & Rolf: Het perfecte schoonheidsduo

Viktor Horsting en Rolf Snoeren zijn de oprichters van het gelijknamige modelabel Viktor & Rolf uit Nederland. Als succesvol ontwerpersduo creëren zij sinds 1992 extravagante mode voor iedereen en behoren zij wereldwijd tot de meest gerenommeerde modeontwerpers, vooral op het gebied van haute couture en de creatie van streetwear. Naast trendy accessoires, elegante schoenen en slijtvaste bagagesystemen hebben Viktor & Rolf zich ook toegelegd op geuren en cosmetica om de totale look compleet te maken. Het ontwerpersduo Viktor & Rolf staat bekend om zijn liefde voor experimenteren. Sinds 2005 creëren Viktor & Rolf adembenemende geuren die voldoen aan de hoge eisen van vrouwen en mannen en die moeilijk te overtreffen zijn op het gebied van sensualiteit en frisheid.

Geuren van Viktor & Rolf: iets heel bijzonders

Net zoals hun mode opvallend en extravagant is en niet echt bij een bepaalde stijl kan worden ondergebracht, zijn hun parfums uniek en rijk aan details. Zij verafschuwen oppervlakkigheid; gedetailleerde creaties met diepgang zijn belangrijk voor hen. Hun creaties zijn nogal brutaal en lomp, die allemaal een zeker "pop"-effect hebben. Zo is elke geurcreatie zijn eigen kleine explosie die de kracht en extravagantie van het label met zich meedraagt. Klassieke ingrediënten krijgen een moderne impuls.

Hun eerste geur, de Viktor & Rolf Flowerbomb, presenteerde zich in een handgranaatvormige fles en behaalde internationaal succes. Hieruit ontwikkelden Viktor & Rolf geurvariaties in een grote verscheidenheid aan geurnoten. In 2006 creëerden de succesvolle ontwerpers de tweede parfumbasis "Antidote" onder het motto: de kunst van transformatie. Viktor & Rolf cosmetica bekoren door hun verzorgingsintensiteit en overtuigen de klant door merkbare resultaten. Mannen kregen een geschikte metgezel in de vorm van Viktor&Rolf Spicebomb. Het samenspel van houtachtige en kruidige noten symboliseert pure mannelijkheid en geeft het een onweerstaanbaar sensuele uitstraling.

Viktor & Rolf Spicebomb: een oriëntaalse geurexplosie voor mannen

Spicebomb door V&R

Viktor & Rolf Spicebomb is de ultieme tegenhanger van de vrouwengeur Flowerbomb. Viktor & Rolf Spicebomb is gemaakt voor mannen die zich duidelijk willen onderscheiden van de massa en hun leven niet willen leiden volgens voorgeschreven conventies. De geur opent met speelse en kruidig-houtachtige geuren zoals grapefruit en roze peper. Het hart betovert met frisse bergamot en lavendel. Tabak, wit leer en rode peper ronden het geheel af met een vleugje charme en verleidelijke mannelijkheid. Absoluut verleidelijk en onweerstaanbaar!