Baldessarini

41
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Baldessarini parfum – elk molecuul ademt stijl

Werner Baldessarini werd in 1945 in Tirol geboren. Zijn familie van Duits-Italiaanse komaf had in die tijd een textielgroothandel. Zo leerde Werner al vroeg het reilen en zeilen van het bedrijfsleven. Later ontwikkelde hij een grote belangstelling voor mode, wat uiteindelijk de basis vormde voor een eigen label van Werner. Onder de naam Baldessarini verkocht hij eerst kleding. Later volgde dan ook Baldessarini parfum. Een ding vond hij vanaf het prille begin belangrijk: het maken van premium producten die niet mainstream zijn, maar wel elegant en stijlvol.

Koop het verfijnde parfum van Baldessarini

Baldessarini parfum richt zich hoofdzakelijk op heren, voor wie ze tal van geuren en premium accessoires bieden. Elk product weet te overtuigen met een persoonlijk karakter en een elegante compositie van vrijheid en onafhankelijkheid. Het is dan ook niet vreemd dat alle producten van Baldessarini veel bewondering oogsten en erg gewild zijn.

  • Herengeur van Baldessarini: er is een interessante serie eau de toilettes van Baldessarini te bewonderen in strakke doch opvallende flacons. De inhoud doet je verlangen naar verre oorden. Naast opvallende essences van wierook, kaneel of patchoeli kom je ook verfrissende noten tegen. Met de toevoeging van mango of passievrucht ontstaan eveneens exotische en spannende geuren die geschikt zijn voor mannen. Ze zijn gemaakt om zelfverzekerd over te komen en je te prikkelen om op avontuur te gaan.
  • Baldessarini-herenparfum: Baldessarini heeft maar een klein assortiment damesgeuren. De geuren die uiteindelijk op de markt komen, zijn echter wel echte geurexplosies. Een symfonie van grapefruit, rozengeur en muskusgeur accentueert de vrouwelijke uitstraling. Elk eau de parfum van Baldessarini overtuigt bovendien met hoogwaardige bestanddelen die lang blijven hangen en vooral veel indruk maken.
  • Verzorgingsproducten van Baldessarini: naast het Baldessarini parfum biedt het merk ook een keur aan verschillende bodylotions, douchegels of deodorantsticks. Zo kun je verschillende geuren heel mooi in je verzorgingsritueel opnemen.

Alle geuren van Baldessarini zijn eersteklas producten en trekken meteen de aandacht. Dat komt zeker door het design, maar ook door de luxe afwerking van alle artikelen, die goed in de smaak valt bij klanten uit de hele wereld.

Baldessarini parfum vindt zichzelf telkens opnieuw uit

Het maakt niet uit of Baldessarini parfum, mode of accessoires ontwerpt – altijd komt er een vleugje extravagantie in terug. De designer vindt het hierbij erg belangrijk dat het product niet mainstream is. Al zijn creaties moeten niet alleen authentiek, maar ook buitengewoon zijn. Baldessarini gebruikt daarom alleen de beste stoffen die voor elk product een hoogwaardige afwerking krijgen.

Hij combineert mode en accessoires bovendien met geraffineerde motieven, terwijl de eau de cologne van Baldessarini overtuigt door houtige, exotische en frisse noten. Elke geurcompositie is perfect op elkaar afgestemd. Kwaliteit staat bij Baldessarini altijd voorop. Het merk wil mannen uit alle windstreken overtuigen en hen de mogelijkheid bieden om hun individuele karakter, kracht en mannelijkheid te benadrukken.

Bestel Baldessarini parfum eenvoudig bij parfumdreams

Het succesvolle bedrijf uit Zwitserland heeft een mooie, brede selectie aan verschillende geuren en accessoires. Bij parfumdreams heb je online een zeer afwisselend aanbod. Bestellen is heel eenvoudig. Zo kun je Baldessarini parfum kopen en jezelf overtuigen van de voortreffelijke kwaliteit van het merk.