S. Oliver Parfum

149
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

s.Oliver parfum – stijlvolle geuren voor hem en haar

Bernd Freier Bernd opende in 1969 een kleine maar fijne herenboetiek. Onder het label 'Sir Oliver' werd de winkel in Würzburg een van de belangrijkste adressen voor de moderne man. De eerste damescollectie volgde in het jaar 1975. Er was echter één probleem: een parfumfabrikant claimde de term ‘Sir’ voor zichzelf, waardoor Bernd Freier zijn label uiteindelijk omdoopte tot s.Oliver.

s.Oliver werd oorspronkelijk enkel als modemerk opgericht. Enige tijd later werd het assortiment echter uitgebreid: s.Oliver Eyewear, Shoes en natuurlijk s.Oliver parfum zagen het daglicht. Het merk staat voor moderne en hoogwaardige mode, met modellen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en met de bijpassende parfums voor moderne mannen en vrouwen.

Geurcomposities voor het dagelijkse leven: s.Oliver parfums

s.Oliver maakt in zijn mode telkens weer indruk met zijn natuurlijke karakter, trendy kleuren en authenticiteit. Het label richt zich niet alleen op het maken van moderne en trendy kleding, maar wil ook dat de kleding perfect past in het dagelijks leven en tegelijkertijd comfortabel is. De verschillende basics kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden en toch een individuele karakter hebben. Hetzelfde geldt ook voor de parfums van s.Oliver. De bijzondere en creatieve parfums overtuigen door individualiteit en zijn uitermate geschikt voor mensen die sprankelen van energie, natuurlijke uitstraling en zelfvertrouwen.

s.Oliver parfums: parfum, aftershave en bodyspray voor iedere smaak

Met s.Oliver heb je keuze te over, want het merk overtuigt met een groot assortiment dat zelfs de meest kritische parfumliefhebber over de streep trekt. Of het nu om s.Oliver parfum voor dames of heren, bodyspray of aftershave gaat: het ervaren merk weet waarmee het zijn fans enthousiast kan maken.

De damesparfums van s.Oliver staan voor elegantie, sportiviteit en benadrukken vrouwelijkheid. De parfums stralen een jeugdige frisheid uit, maar kunnen gedragen worden door vrouwen van iedere leeftijd. s.Oliver parfums zijn sensueel, vrouwelijk en tegelijkertijd ook klassiek.

s.Oliver parfums voor mannen maken vooral indruk door hun lichtheid, frisheid en klassiek kruidige noten. De composities harmoniëren, maar zijn markant en laten de drager er jong en cool uitzien. Basilicum geeft bijvoorbeeld een kruidige noot. Edelroos zet een onvergetelijk accent. Maar ook in de mannenparfums van s.Oliver zitten vaak fruitige essences zoals mandarijn.

s.Oliver parfums bij parfumdreams kopen

Steek je dagelijkse look in een modern jasje en bestel een s.Oliver parfum bij parfumdreams. Fruitig-fris of Oriëntaals-kruidigs.Oliver parfums maken indruk met een veelzijdige reeks geuren, waarbij iedereen zijn nieuwe favoriet kan vinden. Ook als cadeau zijn parfums van s.Oliver heel populair. Het bekende merk slaagt er altijd in de geuren op een eenvoudige maar aantrekkelijke manier te verpakken.