Naomi Campbell Parfum

24
4/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Naomi Campbell parfum: omhuld door tijdloze gratie

Compromisloos zelfbewustzijn en adembenemende schoonheid: deze kwaliteiten belichaamt parfum van Naomi Campbell. De tijd lijkt dit icoon van de catwalk van de haute couture niet te kunnen deren. Ze ziet er immers nog steeds net zo oogverblindend uit als aan het begin van haar carrière, inmiddels al heel wat jaren geleden.

Sinds 1999 staat de naam Naomi Campbell voor parfum, dat zij met het concern Procter & Gamble op de markt brengt. Intussen zijn er maar liefst 25 verschillende geuren van Naomi Campbell verschenen.

Deze Naomi Campbell parfums zijn erg populair:

  • Naomi Campbell eau de toilette: Naomi's eerste geur uit 1999 is geliefd bij vrouwen over de hele wereld, die zich verleidelijk en erotisch, maar ook succesvol en dynamisch willen presenteren. Cactusbloesem, magnolia en orchideeën zorgen voor een vlammende start, die wat zachter wordt dankzij zoete vijgen en witte perziken, om dan sterker af te sluiten met ceder, amber, vanille en sandelhout.
  • Naomi Campbell Cat Deluxe Silver: in 2006 verscheen deze geur van Naomi Campbell. De ongebruikelijke combinatie van aroma's maakt de geur perfect voor moderne vrouwen die hun veelzijdige karakter willen benadrukken. Kruidig kardemom verenigt zich daarbij in de topnoot met fresia's, die een bouquet van bloemige noten zoals viooltjes en pioenroos inleiden. Warm barnsteen en verschillende houtsoorten verbinden de geur van Naomi met de aarde.
  • Naomi Campbell Prêt à Porter: dit eau de parfum van Naomi Campbell verspreidt een betoverende geur dankzij de geraffineerde combinatie van oosterse pittigheid en zoete bloemige en kruidige noten. De zachte topnoot overtuigt met bergamot, peer en blauwe bosbes. Deze fruitige combinatie vloeit perfect over in de hartnoot, waarin pioenroos, viooltjes en rozen de toon aangeven. De fluweelzachte combinatie van panna cotta, perzik en vanille rondt de geur af.

Alle geuren van Naomi Campbell zijn het schoolvoorbeeld van een geurlijn van een ster, die qua populariteit nauwelijks te overtreffen zijn – Naomi's parfums behoren tot de populaire klassiekers.

Naomi Campbell parfum: uniek en veelzijdig

In tegenstelling tot allerlei luxemerken gunt Naomi Campbell zichzelf bij parfum de vrijheid om verschillende wegen in te slaan. Voor de ontwikkeling van de diverse geuren heeft het voormalige model samengewerkt met verschillende designers bij Procter & Gamble. Daarom is er ook zoveel verschil tussen de parfums van Naomi.

Deze eigenzinnigheid bij de parfums van Naomi Campbell komt terug in de flacons: ook die weerspiegelen de persoonlijkheid van de naamgeefster. Ze heeft op zelfbewuste wijze naam gemaakt en meerdere malen korte metten gemaakt met racisme. In 1988 stond ze als eerste zwarte vrouw op de cover van de Franse Vogue.

Koop Naomi Campbell parfum

parfumdreams biedt een enorme keuze aan parfums van Naomi Campbell. Alle bestellingen worden snel verzonden en bezorgd.