4711 Parfum

101
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

4711 Parfum: Traditionele geuren voor hem en haar

Eau de cologne – Zo wordt het wereldwijd bekende4711 parfum uit het huis van Muelhens GmbH & Co. KG ook wel genoemd. Een echte "Kölscher" dus. Het geheime recept van etherische oliën van citroen, mandarijn, lavendel, rozemarijn en nerolie maken onderdeel uit van de bestendige en traditionele 4711 geur.

De herkomst van de naam van de parfum is eenvoudig: In de Glockengasse met huisnummer 4711 werd het beroemde parfum gemaakt. Al sinds 1799 is het 4711 parfum, dat destijds nog uitgeroepen is tot geurwater, verkrijgbaar. De rustgevende en frisse werking van de geursamenstelling komt overeen met een tijdloze elegantie die de oprichter Wilhelm Mülhens had herkend en al indertijd succesvol wist te verkopen.

4711 Geuren voor elke gelegenheid

Het 4711 parfum is de tijdloze begeleider voor iedere dag. De rustgevende en tegelijkertijd revitaliseren de werking verfrist zowel in de zomer als in de winter. Etherische oliën en verse kruiden maken deze geurcompositie tot een allrounder. Wie dit parfum gebruikt weet wat hem of haar wacht, omdat het 4711 geheime recept sinds de 19e eeuw niet is veranderd. De beroemde Molanusfles, die werd ontworpen door de Keulenaar Heinrich Peter Molanus, is uniek en een echte blikvanger.

Eau de cologne is pure traditie. De onderneming zet in op bewezen geur klassiekers en tijdloze elegantie. Daarom is het niet verwonderlijk dat ook de flacon en de cover sinds de 19e eeuw vrijwel onveranderd is gebleven.

Naast de klassieke 4711 geur zijn er nog meer producten in het assortiment met de typische "eau de colognegeur". Met de echte eau de colognezeep staat niets een zachte en beschermende reiniging meer in de weg.

Moderne eau de cologner

Ondanks de rijke traditie werd de beroemde 4711 geur in diverse remixvarianten aangeboden en zorgt daarmee voor een nieuwe wind in het geurpalet van de onderneming.

De varianten van de remixgeuren liggen elk de nadruk op een van de hoofdcomponenten van de beroemde geurklassieker. Enkele geurcreaties die met 4711 in de remix verkrijgbaar zijn:

Het merk 4711 heeft zijn assortiment de laatste jaren steeds verder uitgebreid. Zo blijft de populaire klassieker behouden en laat zich telkens weer in een hedendaags jasje zien.

4711 Parfum kopen: Goedkoop online shoppen bij parfumdreams

Ontdek bij parfumdreams jouw lievelingsproducten van het traditionele merk 4711 En beleef jouw lichaam en geest met de natuurlijke en vitaliserende geur van echte eau de cologne. Moderne elementen vind je in de remixgeuren.