Jimmy Choo Parfum

50
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Jimmy Choo: Schoenen en parfum uit de wereld van de luxe

Achter het merk Jimmy Choo steekt de naam van de Maleisiër Jimmy Choo. Van origine was hij een schoenmaker uit Penang in Maleisië. Na zijn opleiding en diverse master cursussen opende hij in Londen in 1986 een schoenwinkel in de Engelse hoofdstad en richtte in het jaar 1996 het inmiddels wereldberoemde luxe schoenenmerk Jimmy Choo op dat tegenwoordig ook bekend is om zijn Jimmy Choo parfums.

Veel beroemde vrouwen zoals Victoria Beckham, Scarlett Johansson of Cameron Diaz dragen met trots de schoenen van Jimmy Choo. Door vernoemingen in succesvolle series, zoals: "Sex and The City" of in de film: "The Devel wears Prada" zijn ze bij een breed publiek bekend geworden.

Maar: Jimmy Cho maakt niet alleen buitengewone en hoogwaardige schoenen: Ook in de wereld van de geuren is het designmerk actief. Hoogwaardige, harmonische parfums die zijn gemaakt van exclusieve ingrediënten en die perfect worden samengebracht in de neus, kenmerken de geur van Jimmy Choo. De aansprekende flacons passen naadloos bij de extravagante schoen creaties van het merk en belichamen een stuk Jimmy Choo.

In tegenstelling tot de schoenen die € 500 of meer kosten, zijn de geuren van Jimmy Choo goed betaalbaar. Geuren van Jimmy Choo zijn voor € 35 verkrijgbaar als eau de toilette in flacons van 30 ml. Een eau de parfum van Jimmy Choo kost in een kleine fles van 40 ml ongeveer € 40. Dankzij deze parfums kan iedereen zich een stukje Jimmy Choo veroorloven.

Jimmy Choo Parfum: Deze parfums zijn onweerstaanbaar

De parfum van Jimmy Choo staat voor esthetiek, zelfbewust zijn en vrouwelijke geuren die geheimzinnig en verleidelijk ruiken. Mannen vinden zeker ook iets van hun gading, als ze op zoek zijn naar een geur van Jimmy Choo. Tot de meest geliefde damesparfums van Jimmy Choo behoren deze:

  • Jimmy Choo Pour Femme: Fris en fruitig met warme houten noten – dat kenmerkt de geur Pour Femme Of het nu is als eau de parfum of eau de toilette: Deze geur ruikt exotisch naar zoete sinaasappelen, patchoeli en tijgerorchidee.
  • Jimmy Choo Illicit: Het Illicit-parfum is er in verschillende lijnen. Zowel in de originele variant als in een ilicit flower editie.
  • IlicitRuikt naar gember, honing en sandelhout, terwijl de flowereditie weet te overtuigen met mandarijn, grapefruit, jasmijn, muskaat en sandelhout.
  • Jimmy Choo Blossom: Het Jimmy Choo oude parfum met de naam blossom is eveneens een klassieker onder de designgeuren. Een frisse fruitige noot, die herinnert aan rode bessen, rozen, muskaat en sandelhout, kenmerkt deze geur.
  • I want Choo: Deze parfum heeft een sterke uitdrukking, met oriëntaalse en bloemachtige noten en ruikt naar mandarijn, perzik, jasmijn, lelie en vanille. Deze staat voor zelfbewustzijn, glamour en een beetje speelsheid.

Bij de Jimmy Choo Parfums voor heren zijn de hiernavolgende geuren geliefd:

  • Jimmy Choo Man: De klassieke met heldere, houtachtige noten, die wordt gekenmerkt door sandelhout, patchoeli, maar ook lavendel, mandarijn en geraniums.
  • Jimmy Choo Man Blue: De geur van leer, bergamot, mandarijn en zwarte peper.
  • Jimmy Choo Man Ice: Bij deze geur van Jimmy Choo overheersen ciderazijn, appel, cederhout, vetiver en bergamot de aroma's.

Jimmy Choo Parfum goedkoop aanschaffen: Bij parfumdreams zul je slagen

Bij parfumdreams Kun je goedkoop parfums van Jimmy Choo kopen en hiermee jezelf of een ander een hoop plezier bezorgen. De parfums zijn geschikt als cadeau voor mama, een zus, een vriendin, apparaat of echtgenoot, maar ook jezelf kun je een plezier doen met een geur.