Karl Lagerfeld Parfum

62
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Koop Karl Lagerfeld parfum: eersteklas geuren voor hem en haar

Karl Lagerfeld parfum is slechts een deel van de fascinerende wereld van deze grote modeontwerper uit onze tijd. Al in 1954 begon zijn carrière als ontwerper, fotograaf en kostuumontwerper. In 1974 richtte hij zijn eigen modelabel op. Karl Lagerfeld werd in 1982 als designer voor de haute couture-collectie aangetrokken bij Chanel, wat het luxemerk veel succes opleverde.

In de wereld van de geuren ging hij samenwerken met Chloé. Zijn eerste geur, Lager Classic, is een absolute klassieker. Met geurcomponenten van salie, citroen, dragon en tonkaboon is het een houtachtig-kruidig Karl Lagerfeld parfum voor heren, dat nog steeds buitengewoon populair is.

Karl Lagerfeld parfums met bloemige noten

Karl Lagerfeld Women is een klassiek-bloemige compositie, die gepaard gaat met frisse, fruitige noten. De contrastrijke geur van limoen en perzik wordt perfect onderstreept door rozen, frangipani en magnolia. Deze geur behoort intussen tot de must-haves onder de Karl Lagerfeld parfums.

De damesgeuren van Karl Lagerfeld staan bekend om hun perfecte bloemige elegantie. Poederig-fluweelachtige noten zorgen voor een tere vrouwelijkheid, die op elegante wijze wordt omringd door natuurlijkheid en frisheid. Ingrediënten zoals muskus, perzik en jasmijn maken Karl Lagerfeld parfum een fantastische geurbeleving.

Karl Lagerfeld parfum met kruidige noten

Karl Lagerfeld parfums voor heren zijn fris, explosief en klassiek. Ze zijn beïnvloed door trendy wijken in New York, zoals SoHo, die bekendstaan om hun creativiteit, energie en moderne invloeden. Ingrediënten zoals limoen, basilicum en witte peper geven Karl Lagerfeld parfums een pittig, houtachtig en natuurlijk karakter.

Koop voordelig parfum van Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld zal nooit worden vergeten dankzij zijn unieke designs en exclusieve geurcomposities. Hoogwaardige bestanddelen zijn kenmerkend voor zijn geuren voor hem en haar en zorgen ervoor dat je je elegant voelt en tegelijk ook natuurlijk fris. Bij parfumdreams vind je een groot assortiment Karl Lagerfeld parfums, die je eenvoudig en snel bij je thuis kunt laten bezorgen.