Ipuro

66
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

ipuro: premium huisparfums met stijl

Als het gaat om huisparfums, dan kun je niet om ipuro heen. Het merk is marktleider op het gebied van decoratieve huisgeuren en biedt de perfecte combi van design en een heerlijke geur. Huisparfum van ipuro staat voor exclusieve geuren en prachtige productdesigns en laat de grenzen tussen lifestyle, emotie, welzijn en design vervagen.

ipuro verandert niet alleen hoe een kamer ruikt, maar ook de uitstraling ervan. Deze combinatie van een optimale geurbeleving en een decoratief woonartikel maakt deel uit van de succesformule van het merk. De geuren van ipuro zijn geïnspireerd op de natuur. De creaties bevatten dan ook uitsluitend natuurlijke of natuurgetrouwe ingrediënten. ipuro parfum is de creatie van ervaren parfumeurs uit de wereldberoemde parfumstad Grasse in Frankrijk. Het scala aan producten wordt steeds verder uitgebreid.

Huisparfum van ipuro: geuren voor elk levensgevoel

De huisparfums van ipuro zijn bedoeld om bij elk levensgevoel, bij verschillende situaties en in verschillende ruimtes te passen. In de badkamer heb je misschien liever een frisse noot, terwijl je in de woonkamer graag een serene, heerlijk warme geur wilt hebben. Er is bij ipuro voor elk wat wils, ook wat betreft sfeer. Dat is onder andere in deze lijnen terug te zien:

  • Essentials by ipuro: de klassieke collectie Essentials is opnieuw gelanceerd in 2020 en overtuigt met een combinatie van bestsellers en trendgeuren.
  • Limited Editions: voor seizoenstrends kun je terecht bij de exclusieve geurcreaties van de Limited Editions, of het nu gaat om Valentijnsdag, kerst of het begin van de lente.
  • ipuro Classic Line: in deze productlijn vind je de geuren die altijd populair blijven. Van maritieme noten tot bloemige geuren – in deze collectie vind je vast en zeker wat je zoekt.

De geuren zitten in sierlijke flessen voorzien van geurstokjes, die de geur na verloop van tijd verspreiden. De flessen met de geurstokjes hebben een stijlvolle look en fleuren elke kamer op. Je kunt de geuren ook met een decoratieve diffuser in de kamer verspreiden. De diverse designs passen bij tal van verschillende stijlen.

Ook heeft ipuro geurkaarsen in het assortiment. De ipuro Car Line maakt indruk met heerlijke geuren voor in de auto. Bij ipuro kun je meer dan alleen kamers heerlijk laten ruiken. Verzorg en verwen ook eens je lichaam met een bodylotion, zeep of handcrème van ipuro.

Wat maakt ipuro zo succesvol?

ipuro huisparfum is dankzij de combinatie van design en geur meer dan alleen een decoratief object en kan de hele sfeer in een kamer veranderen. Een geur kan hoe we iets waarnemen helemaal veranderen. De reukzin wordt dan ook niet voor niets het meest directe menselijke zintuig genoemd. Het zintuig stuurt emoties, geeft richting aan wat we doen en kan van invloed zijn op de gehele sfeer. Je kunt met de juiste ipuro-geur dus wisselen tussen actief, knus, vrolijk, zomers of melancholisch. Zo kun je actief zowel je welzijn als je niveau van activiteit beïnvloeden.

Koop de vele geuren van ipuro voordelig

Bij parfumdreams kun je ipuro voordelig shoppen en jouw huis een nieuwe uitstraling geven. Een subtiele geur in de hal, een frisse noot in de badkamer en een heerlijk warme geur in de slaapkamer zorgen ervoor dat jij thuis nog meer kunt genieten.