22% * besparen + 10% korting met premium

Menu

Parfumdreams
Jette Joop 1 Artikel

Jette Joop

Al op zesjarige leeftijd beschilderde Jette Joop, dochter van de bekende ontwerper Wolfgang Joop, versleten T-shirts en verkocht ze die voor topprijzen aan haar oma en tante. Het zakelijk inzicht van de jonge ontwerpster werd al vroeg herkend en legde de basis voor haar latere werk en het succes dat daarmee gepaard ging. Vandaag de dag is ze het perfecte aanspreekpunt voor alles van woninginrichting tot kleine, maar prachtige accessoires. In 1996 richtte ze haar eigen bedrijf op, Jette Joop Europe, dat wereldwijd bekend staat om haar hoogwaardige sieraden, schoenen en kleding en voortdurend verdere successen viert met andere samenwerkingspartners. En dus werd natuurlijk de bijpassende parfumlijn op de markt gebracht die past bij de elegantie en kostbare stijl die het Huis Jette Joop uitstraalt.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 24-06-2024.


***De premium korting geldt niet voor cadeaubonnen. Alle andere voorwaarden kun je vinden op www.parfumdreams.nl/parfumdreams-premium

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube