Lumene

2
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Lumene: cosmetica met de natuur van de poolcirkel

Lumene brengt de zuivere en ongerepte natuur van het noorden naar innovatieve cosmetica voor huidverzorging en make-up. Het Finse merk is trots op zijn roots: de poolcirkel. Lumene maakt voor de ontwikkeling van producten naast natuurlijke bestanddelen ook gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Lumene-cosmetica: groeten van de arctische zomer

De arctische zomer is kort en de winter is lang en zwaar. Planten moeten in de poolcirkel zijn opgewassen tegen bijzondere uitdagingen. De flora en fauna in Finland, de thuisbasis van Lumene, bevat unieke plantaardige werkzame stoffen. Moeder Natuur heeft deze voorzien van speciale stoffen die Lumene gebruikt voor huidverzorgingsproducten.

Al meer dan 40 jaar combineert Lumene natuurlijke extracten van bessen en boomschorsen met effectieve concepten voor de verzorging van de huid. Het gebruik van arctisch bronwater dat rijk is aan mineralen en sporenelementen is uniek voor Lumene-producten.

Lumene-producten: verzorging voor elk huidtype

Het Finse bedrijf Lumene heeft cosmetica voor elk huidtype ontwikkeld. Lumene biedt vier verschillende productlijnen voor diverse behoeften van je huid. De Arktis-lijn richt zich op de verzorging van de droge huid. Met wilde veenbessen gaat de Lumo-lijn (charme) huidveroudering tegen. De Valo-lijn (glans) Nordic-C richt zich op de glow van je teint. Bij de Lähde-lijn (bron) Nordic Hydra staat intensieve hydratatie centraal.

  • Lumene Arctic Hydra Care: de noordse kruipbraam is de sleutel in deze verzorgingslijn van Lumene om de droge huid te hydrateren en tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Lumene heeft deze verzorgingslijn samen met de Finse allergie-, huid- en astmavereniging ontwikkeld. De producten zijn vrij van geurstoffen en geschikt voor de zeer gevoelige huid.
  • Lumene Nordic Bloom: deze lijn verzorgt met werkzame stoffen van wilde veenbessen die bekendstaan om hun hoge gehalte aan provitamine A. Deze provitamine ondersteunt celvernieuwing. Veganistisch collageen en drie verschillende soorten hyaluronzuur vullen de formule aan. Deze productlijn bevat een oogserum, een serum en een dagcrème
  • Lumene Nordic C: deze uitgebreide lijn combineert vitaminen zoals vitamine A, B3, C en E met bessenextracten en hyaluronzuur om de huid te laten stralen. De Valo Glow Boost Essence Serum is erg gewild. Sterk geconcentreerde vitamine C moet donkere vlekjes en verkleuringen verminderen.
  • Lumene Nordic Hydra: de formule van de Lähde-lijn van Lumene is gebaseerd op de natuurlijke bestanddelen van de zuivere bronnen van Finland. Ze hydrateren de huid intensief en moeten het vochtgehalte langdurig verbeteren. De Hydration Recovery Aerating Gel Mask is een belangrijk product van de Nordic Hydra-lijn. Dit lichte gelmasker is als het ware een dorstlesser voor de huid en revitaliseert de huid in enkele minuten.

Koop Lumene-cosmetica online bij parfumdreams

Verwen je huid met de intensieve verzorgingsproducten van Lumene. Bij parfumdreams kun je het grote assortiment van het merk afstruinen en profiteren van voordelige prijzen en een snelle verzending.