Bestseller

Huidverzorging en Parfum van Paco Rabanne

1216
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen
Wist u al?

Paco Rabanne Parfum - Combinatie van Fantasie en Moed

Het modelabel staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve en onconventionele ideeën. Vanaf 1975 veroverde de Spaans-Franse modeontwerper ook het rijk van de parfums met parfums die staan voor een gedurfde en moderne levensstijl. Sindsdien heeft het label zichzelf voortdurend opnieuw uitgevonden, want nooit vervelen is het hoofddoel van het bedrijf.

Hoe werkt dit? Paco Rabanne Parfum vertelt een onderscheidend verhaal met elk van zijn geuren. De buitengewone mengeling van creativiteit, moed en verbeelding wordt weerspiegeld in de unieke geuren van Paco Rabanne Parfum.

Paco Rabanne Parfums - sensuele geuren voor hem en haar

De unieke en vernieuwende geuren van Paco Rabanne kunnen worden samengevat onder het motto moed om iets nieuws te proberen. Elke geur belichaamt een nieuwe droom en vertelt zijn eigen verhaal. Terwijl de eerste geuren in de Paco Rabanne-geurlijn, zoals Black XS, 1 Million en de bijbehorende damesparfums zoals Black XS for Her en Lady Million, de droom van prestige, luxe en prestige belichaamden - richten de nieuwe Paco Rabanne-parfums zich op de unieke combinatie van kracht en sensualiteit.

Paco Rabanne flacons zijn ware kunstwerken

De flacons weerspiegelen de ziel van de Paco Rabanne geuren en zijn ware kunstwerken. De One Million-fles is ontworpen door ontwerper Noé Duchaufour-Lawrence. De flacon presenteert zich als een kostbare goudstaaf. Het 1 miljoen-logo is op de voorkant gegraveerd. Een buitengewone flacon voor een buitengewoon parfum

De Lady Million fles heeft ook een sensationeel ontwerp. De vorm van het parfum van Paco Rabanne doet denken aan een reusachtige diamant. De fles glanst als puur goud en de heldere vloeistof glinstert door het geslepen glas als vloeibaar goud. Net als bij de One Million zijn de woorden Lady Million gegraveerd in de grote spuitknop.

Deze fles maakt een statement.

De bijpassende cosmetica voor Paco Rabanne geuren

Niemand zou het zonder zijn absolute lievelingsgeur moeten stellen als het op dagelijkse verzorging aankomt. Daarom is elk parfum van Paco Rabanne niet alleen verkrijgbaar als eau de toilette of eau de parfum, maar ook als hoogwaardig verzorgingsproduct. Of het nu gaat om een tintelende douchegel, een bodylotion voor een soepele huid of deodorants in stick- of sprayvorm - al deze producten zijn te vinden in het Paco Rabanne-assortiment en zorgen ervoor dat uw dagelijks leven aangenaam en geurig is.

Ben jij een man die graag verleidt met Paco Rabanne parfum One Million? Koop de bijpassende aftershave bij het betoverende mannelijke parfum, dat uiteraard dezelfde houtachtige, kruidige geur heeft. Of bent u een sensuele vrouw die vertrouwt op de fascinerende geur van Paco Rabanne Black XS For Her? Dan zult u zeker ook genieten van de aromatische deodorantspray.