Abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, tips van experts en nog veel meer!

Menu

Parfumdreams

Intensieve verzorging voor je huid en haar in de zomer

Zomer, zon, zonneschijn: terwijl je je heerlijk ontspant in de zon, hebben je huid en haar steeds meer te verduren. Vochtverlies, uv-straling, zweet en zout- en chloorwater tasten de structuur van je haar aan en laten de huid uitdrogen. Met voldoende toewijding, kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten en een goede, professionele dagelijkse verzorging kun je de hele zomer lang profiteren van een mooie glans en indruk maken met een frisse look.

Gezichtsverzorging in de zomer {#topic-1}

In de zomer heeft je gezichtshuid een andere verzorging nodig. Met het stijgen van de temperatuur neemt de talgproductie toe. Door een regelmatige reiniging met een zachte peeling verwijder je overtollig talg en dode huidcellen. Daarna zorgen hoogwaardige gezichtscrèmes met panthenol, hyaluronzuur en aloë vera voor voor de benodigde hydratatie van je gezichtshuid en helpen ze bij het regeneratieproces.Lichte texturen, waarmee je ongewenste glans kunt vermijden, zijn ideaal voor een stralende zomerse teint. Een gemengde en vette huid hebben baat bij olievrije geltexturen. Huidcrèmes met een beschermingsfactor tegen de zon beschermen je gezichtshuid – overigens niet alleen op zonnige zomerdagen – tegen de effecten van schadelijke uv-straling, die ook door een dik wolkendek haar weg vindt.

Zonnebrand voor de huid {#topic-2}

In ze zomer is permanente bescherming tegen de zon essentieel. Zelfs de lichtste verbranding leidt tot blijvende schade aan de huid en in het ergste geval zelfs tot huidkanker. Het is het beste om altijd een zonnespray of zonnebrandcrème met een geschikte beschermingsfactor te gebruiken die de huid langer beschermt.Als vuistregel geldt: met een bruine teint kun je met SPF 15 maximaal 30 minuten in de zon verblijven. Terwijl SPF 50+ optimaal is voor lichte huidtypes, kan bij donkere huidtypes in dezelfde situatie SPF 30 voldoende zijn.Zonnebrandcrème moet altijd dik worden aangebracht, idealiter ongeveer een half uur voordat je in de zon gaat. Vergeet niet om je regelmatig opnieuw in te smeren: de bescherming gaat verloren door zweten, wrijving en zwemmen, zelfs bij waterbestendige producten.

Zonnebrand voor haar en hoofdhuid {#topic-3}

Haar en hoofdhuid worden vaak zonder bescherming blootgesteld aan uv-straling. Met de juiste verzorging voorkom je doffe, stroachtige lokken en moeilijk te herstellen beschadigingen van je haar. Een intacte lipidenlaag en een gesloten hoornlaag beschermen je haar tegen intens zonlicht, agressief zout en chloor.Haarkuren die op je haartype zijn afgestemd en verzorgende shampoos met waardevolle mineralen en hydraterende bestanddelen creëren in de zomer een optimale omgeving voor gezond, glanzend haar.Milde aftersunshampoos en conditioners reinigen bijzonder mild en zijn perfect na een lang verblijf in de zon. Leave-in-crèmes en -oliën herstellen de natuurlijke glans en zorgen ervoor dat in de zomer zelfs heel gestrest haar aangenaam verzorgd aanvoelt.

Verbrandingen door de zon behandel je met aftersunproducten {#topic-4}

SOS - verbrand door de zon! Een paar minuten in de zon kan al volstaan dat een onbeschermde huid rood wordt en gaat jeuken. Het is belangrijk dat je onmiddellijk uit de zon gaat als je de eerste rode plekken opmerkt (het beste is om naar binnen te gaan) en de rode plekken afkoelt met een koude, vochtige doek.Speciale aftersunproducten zijn afgestemd op de behoeften van de huid na verbranding door de zon en zorgen voor een intense hydratatie. In het ideale geval kan onmiddellijk ingrijpen voorkomen dat de verbrande huid afschilfert. Tijdens het genezingsproces moet je voor zover mogelijk volledig uit de zon blijven en lichte, beschermende kleding dragen als je buiten bent. Pas als de verbrande plek volledig genezen is, kun je je normale, dagelijkse verzorging weer oppakken.

Zomerse glow, met zelfbruiner {#topic-5}

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 27-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube